“Квартальні діти”: чим займаються та як виглядають 18-річна Олександра Зеленська і 19-річна Марія Кравець

Не дивлячись на те, що донька Володимира Зеленського Олександра і донька Олени Кравець Марія майже однолітки, між дівчатами мало спільного. Хто із них задиркувата красуня, а хто – сором'язлива леді, читайте далі в матеріалі.

Колишній “кварталівець” і нинішній Президент України Володимир Зеленський і комедійна актриса Олена Кравець вже багато років є близькими друзями. Вони довгі роки працювали на одній сцені і робочі стосунки вже давно переросли у міцну дружбу. Крім того, у Володимира та Олени є доньки, які майже ровесниці. Цікаво, що дівчата зовсім не схожі одна на одну та мають кардинально різні характери.

Олександра Зеленська

Як виглядає донька Володимира Зеленського

Олександра Зеленська – старша донька Володимира Зеленського. Дівчина уникає публічності і навіть не веде соціальні мережі. Олександра здібна до науки та гарно навчалася у школі. Цього рокі дівчина закінчила школу та успішно склала мультимедійний тест. Відомо, що Олександра Зеленська вищу освіту здобуватиме в Україні. В який університет вступила дівчина не відомо, однак відомо, що дівчина обрала для себе гуманітарну спеціальність.

Марія Кравець

Як виглядає донька Марії Кравець
Як виглядає донька Марії Кравець

19-річна донька Олени Кравець Марія зовсім не скромниця. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог і не боїться публікувати дуже сміливі кадри. Відомо, що Марія закінчила приватну Новопечерську школу, де, до слова навчалась і донька Зеленського, а потім вступила до університету на піарника.

Крім того дівчина ще змалечку займається танцями і не балетом, а у стилі “фрістайл”. Марія досягла значних успіхів у танцях та має танцювальні нагороди не лише за змагання в Україні, а і за кордоном.

Цікаво, що Марія Кравець з 15 років живе самостійним життям, без батьків. Так трапилось через те, що її братик і сестричка (двійнята Катя і Ваня) потребували простору. Коли молодшим дітям Олени Кравець виповнилось 3 роки, Марія разом із батьками вирішили, що краще їй з’їхати на орендовану квартиру. Це допомогло доньці Олени Кравець швидко подорослішати, стати цілеспрямованою та самостійною.

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.