Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге: нова наречена турка Мурата має дитину і розкішну фігуру

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу рік назад заручився з новою коханою. Наречена турецького бізнесмена може похвалитися розкішною фігурою.

Мурат Налчаджиоглу мав не одні відносини після розлучення зі скандальною українською співачкою Ані Лорак. У 2020 році він почав зустрічатися з майстром макіяжу Лілією з Києва. Дівчина часто викладала романтичні фото з бізнесменом. Новий рік 2021 вони зустріли на відпочинку в Туреччині, а після цього Лілія прибрала зі своєї сторінки Instagram знімки з Муратом.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена Мурата Налчаджиоглу

З’явилися чутки про розставання, особливо коли Налчаджиоглу засвітився на світському заході з колишньою дружиною Ані Лорак. Але згодом Лілія знову з’явилася в його житті і у 2021 році Мурат зробив їй пропозицію руки і серця. Дівчина одразу виставила в Мережу фотографію з каблучкою.

Як і у Мурата, у Лілії є дочка від попередніх відносин, її зовуть Олександра. 24 лютого 2022 року вони знаходилися в Києві, тому турецький бізнесмен зробив все, щоб вивезти їх з України. Протягом декількох місяців вони жили в Туреччині, туди також приїздила донька Налчаждиоглу і Лорак Софія. У вересні 2022 пара остаточно повернулася в Україну, де чекає робота і школа.

Мурат Налчаджиоглу вместе с красавицей-невестой отвел свою падчерицу в школу
Екс-чоловік Ані Лорак показав, як виглядає його нова наречена

Нагадаємо, Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучилися через зради чоловіка. Питання щодо опіки над спільною дитиною вони вирішили одразу – дівчинка живе з мамою, при цьому співачка не перешкоджає спілкуванню екс-чоловіка з Софією, а сам він теж виявляє бажання бачитися зі спадкоємицею. Але тепер це стане робити складніше, якщо вірити російським ЗМІ, Ані Лорак повернулася в росію і готується повернутися на сцену після семи місяців мовчання з приводу вторгнення в Україну.

Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге
Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге

У підмосков’ї у зірки є величезний маєток вартістю 3 мільйони євро в містечку, де також живе Анастасія Волочкова і Стас Михайлов, тому Лорак додому на Батьківщину не тягне.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!