Наталія Кличко з’явилася на публіці із новим кавалером: високий та привабливий юнак їй в сини годиться

Колишню дружину мера Києва Віталія Кличка помітили поряд з молодим красунчиком. Невже Наталія Кличко так швидко знайшла заміну колишньому чоловіку? Подробиці читайте далі в матеріалі.

У серпні цього року стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко розлучається зі своєю дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Вперше про це заговорив сам Віталій в одному з інтерв’ю. Чоловік зізнався, що вже давно не живе разом з дружиною, тож рішення про розлучення далось легко. Більше того, Віталій підкреслив, що це рішення було обопільним і він залишився в гарних стосунках з колишньою дружиною.

Через декілька днів після заяви Кличка, його дружина Наталія прокоментувала слова чоловіка. Жінка подякувала Віталію за спільні роки разом та підтвердила той факт, що вони залишились гарними друзями.

Виталий Кличко разводится с женой после 25 лет брака
Як виглядає колишня дружина Віталія Кличко

А нещодавно вже колишню дружину мера Києва помітили із молодим красунчиком.

Наталія опублікувала фото з чоловіком у своїх Інстаграм-сторіс. На знімку Наталія позувала на червоній доріжці поряд з дуже красивим юнаком, який помітно молодший за саму жінку. Відомо, що хлопець на фото – німецький співак Даніель Леон. Що пов’язує колишню дружину Віталія Кличка із молодим красунчиком поки що невідомо. Жінка не робила жодних офіційних заяв, щодо нових стосунків.

Наталія Кличко з’явилася на публіці із новим кавалером

Нагадаємо, Наталія і Віталій Кличко одружилися у 1996 році. Вони обоє на той час були професійними спортсменами, у них було багато спільних інтересів.

У шлюбі Наталії і Віталія народилося троє дітей: первісток Єгор-Деніел, середня донька Єлизавета-Вікторія та молодший син Максим-Олександр. Усі троє мають американське громадянство, народжені у Сполучених Штатах Америки.

З 2014 року Віталій Кличко повернувся до України, де почав будувати політичну кар’єру, а Наталія залишилась жити у Німеччині. Однак життя на відстані погано вплинуло на подружнє життя. Віталій і Наталія зізнаються, що зараз у них різні інтереси та погляди на життя, тому вони і вирішили розлучитись.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.