Світлана Лобода показала, як подорослішала її донька від Андрія Царя: вже наздоганяє зіркову маму

Світлана Лобода вперше за довгий час показала старшу доньку Євангеліну. Дівчинка дуже схожа на зіркову маму і вже майже догнала її по зросту.

Світлана Лобода із тих артистів, які ретельно приховують своє особисте життя. Співачка досі приховує батька своєї 3-річної донечки і свого нового коханого, з яким живе у Європі. Світлана береже від обговорень публіки і своїх доньок: 11-річну Євангеліну та 3-річну Матильду. В одному із інтерв’ю артистка навіть зізналася, що забороняє старшій дочці вести сторінку в соцмережі, адже не хоче, щоб вона стикалася із публічністю у ранньому віці.

Однак інколи Світлана все є показує свої доньок на фото на своїй сторінці в Інстаграм. Так, нещодавно вперше за довгий час Лобода оприлюднила спільне фото з 11-річною Євангеліною. На знімку співачка обіймала свою донечку, а Єва горнулася до своєї мами. Дівчинка помітно підросла і стала ще більше схожою на свою зіркову маму.

В підписі до знімку Лобода зазначила, що зараз українські діти не по своїй волі були змушені дуже швидко подорослішати.

Сьогодні війна щодня забирає у них найважливіше – їхнє дитинство. Його не повернути, його не прожити наново. Найбільше я бажаю, щоб все жахливе залишилося позаду і виявилося страшним сном. Щоб кожна дитина була зі своїми батьками, незважаючи ні на що змогла відчути материнське тепло, турботу, захист і вірила, що її просто люблять, бо вона є.

, – написала у своєму Інстаграм-блозі Світлана Лобода.

Користувачі Мережі одразу почали коментувати фото і відмітили, що Єва дуже схожа на свою маму.

Ось, що написали коментатори:

  • “Копія мама”;
  • “Які красиві!”;
  • “Гарні дівчата”;
  • “Наша улюблена Ло  і Євочка, просто красуні”.

Нагадаємо, батьком старшої доньки Лободи Єви є хореограф Андрій Царь. З ним співачка декілька років прожила разом, однак шлюб офіційно вони не реєстрували.

В інтерв’ю Лобода розповідає, що її 11-річна донька росте дуже чуттєвою та розумною дівчинкою. Євангеліна дуже гарно навчається в школі та багато читає літератури.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.