Не білявка: як виглядала Лобода до своєї популярності – співачка показала архівне фото з дочкою

Відома українська співачка Світлана Лобода показала фото до популярності. Виявилося, що ідеальний блонд – не натуральний колір волосся зірки.

Світлана Лобода є яскравою представницею шоу-бізнесу, на її концертах збираються цілі стадіони, вона постійно розвивається як творча одиниця та не забуває про свідому громадянську позицію. Після повномасштабного російського вторгнення співачка терміново виїхала з росії, де жила і працювала останні декілька років та заявила про підтримку України, зараз вона збирає на благодійних концертах кошти на відстроювання рідного міста, яке пережило окупацію.

Майбутня зірка народилася в місті Ірпінь Київської області. З дитинства вона ходила в музичну школу, брала участь багатьох музичних колективах, але кар’єра Світлани Лободи як співачки пішла вгору після її недовгої участі в групі “ВІА Гра”. Разом з продюсером Нателлою Крапівіною Лобода досягла небувалого успіху на сцені пострадянських країн. Зірка завжди вигідно виділялася серед конкуренток своєю стрункою фігурою, яскравими рисами обличчя та ідеальним блондом, але імідж артистки мінявся з роками.

Светлана Лобода прокомментировала слухи, которые недоброжелатели распространили в Сети
Як виглядала Лобода до своєї популярності – не натуральна білявка

Був період, коли Світлана мала руде і русяве волосся. В Мережі знайшлося архівне фото знаменитості з її старшою донькою Євангеліною. У співачки видно, як відросли темні корені, а по довжині волосся світле.

Як виглядала Лобода до своєї популярності – не натуральна білявка
Як виглядала Лобода до своєї популярності – не натуральна білявка

Нагадаємо, Лобода виховує двох доньок. Крім Євангеліни у неї є молодша спадкоємиця Тільда, але хто її батько – співачка приховує. Довгий час підозрювали, що ним може бути соліст рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн, однак чутки не підтвердилися. Батька молодшої дитини зірка продовжує тримати в секреті, а старшу вона народила у відносинах з танцюристом свого балету Андрієм Царем. Пара розійшлася, коли Єва була маленька.

Схожі статті

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.