Схудла і розцвіла: Пугачова після від’їзду з росії вразила помолоділим зовнішнім виглядом – “Я щаслива”

Алла Пугачова, яка нещодавно покинула в росію і переїхала в Ізраїль, вийшла на зв'язок. Співачка мала квітучий вигляд та запевняла, що щаслива.

Нещодавно стало відомо, що співачка Алла Пугачова з дітьми Лізою та Гаррі виїхала з росії до Ізраїлю і навіть отримала громадянство Ізраїлю. Схоже, на цей раз артистка вирішила назавжди поїхати з країни, адже відомо, що вона виставила на продаж свій легендарний замок у Підмосков’ї.

До слова, Пугачова з Галкіним і дітьми вперше виїхали з росії, що в лютому, коли росія повномасштабно вторглися на територію України. Однак в кінці серпня Алла Борисівна з дітьми повернулися до свого дому і 1 вересня двійнята Ліза та Гаррі пішли до школи.

Алла Пугачова, Максим Галкін і двійнята Ліза і Гаррі
Як виглядають діти Максима Галкіна та Алли Пугачової

Однак 16 вересня трапилось те, що змусило Пугачову назавжди покинути країну, в якій вона прожила багато років. Міністерство юстиції росії визнало її чоловіка Максима Галкіна іноземним агентом, через те, що він публічно засуджує війну та виступає проти влади росії. Саме через це в кінці вересня Алла Пугачова з дітьми виїхали із росії в Ізраїль.

Нещодавно співачка вперше вийшла на зв’язок після переїзду. Алла Борисівна опубліковала в своєму Інстаграм-блозі фото, де вона позувала в коротких шортах та молодіжній футболці. Співачка посміхалася, виглядала щасливою та радісною.

В підписі до фото Алла Борисівна подякувала своїм прихильникам, які не припинили її підтримувати. Адже більшість громадян росії критикують Пугачову через її позицію в підтримку України.

Дякую моїй багатомільйонній армії шанувальників за любов і підтримку, за вміння відрізняти правду від брехні. Молюсь за вас і мир на святій землі. Я щаслива!

, – написала Алла Пугачова.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Алла Борисівна виставила на продаж свій легендарний замок за 1 мільярд рублів, а це близько 16 мільйонів доларів. Зірковий особняк має 6 поверхів та велику прибудинкову територію. В будинку є ліфт, зимовий сад, бібліотека, спортивний зал, басейн і багато інших незвичайних кімнат.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.