Як виглядають чоловік та діти зірки ТСН Наталії Мосейчук: телеведуча показала свою сім’ю на фото

Поза камерами відома телеведуча Наталія Мосейчук перетворюється на люблячу дружину та турботливу матусю. Як виглядає сім'я зірки ТСН, дивіться далі в матеріалі.

Наталія Мосейчук – відома українська журналістка, ведуча ТСН та ток-шоу “Право на владу” на “1+1”. Публіка знає Наталію, як серйозну жінку і професіонала своєї справи, а молоді журналісти намагаються бути схожою на неї. Однак поза камерами Мосейчук перетворюється на люблячу дружину та маму двох синів.

Наталія Мосейчук була одружена двічі. Хто був її першим чоловіком, невідомо. Жінко вдало приховує цей факт від публіки і ніколи не говорила про свого колишнього чоловіка в інтерв’ю. Однак відомо, що Мосейчук одружилася ще в студентські роки і тоді у неї народився первісток Антон. Хлопець вже дорослий та в цьому році закінчив магістратуру Німецького університету.

Як виглядає старший син Наталії Мосейчук
Як виглядає старший син Наталії Мосейчук

Зі своїм другим чоловіком Іллею Мосейчуком Наталія познайомилась, коли вона була вже відомою на всю Україну ведучою. Однак її популярність не завадила закоханим побудувати міцні стосунки.

Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук
Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук

Ілля – успішний фінансист, він є опорою в їхній сім’ї. Наталія Мосейчук довго приховувала від публіки, що має стосунки та вже не самотня. Ба більше, телеведуча довго приховувала від телеглядачів той факт, що вона вагітна. Однак в один момент Наталія вирішила поділитися з прихильниками радістю і продемонструвала публіці великий живіт. Телеглядачі буди вражені, адже вони і не здогадувались, що Наталія при Надії.

В 2012 році у Наталії Мосейчук та її чоловіка Іллі народився хлопчик, якого назвали Матвієм.

Як виглядає молодший син Наталії Мосейчук
Як виглядає молодший син Наталії Мосейчук

Ведуча “ТСН” зізнається, що має з чоловіком різні погляди на виховання 10-річного сина Матвія. Ілля Мосейчук більш поблажливий до свого сина, а ось Наталія вважає, що Матвійка потрібно нагружати різними гуртками.

Як виглядають чоловік та сини Наталії Мосейчук
Як виглядають чоловік та сини Наталії Мосейчук

Однак, за словами Наталії Мосейчук, сім’я у них демократична, тому завжди до уваги береться думка дітей. Однак останнє слово завжди залишається за головою сім’ї – батьком.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.