“Дуже гарна родина”: Злата Огнєвіч вперше показала своїх батьків і зізналась, чим насправді займається її тато

Злата Огнєвіч вперше за довгий час завітала в гості до своїх батьків та показала, як нині виглядають її мама й тато. Тепер відомо, на кого екс-холостячка більше схожа

Шанувальники уважно стежать за життям відомої української співачки Злати Огнєвіч, яке вона активно транслює на особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Цього разу артистка вирішила поділитись зі своїми прихильниками часточкою сімейного затишку. Злата Огнєвіч завітала в гості до своїх батьків та поділилась подробицями в Мережі.

Злата Огнєвіч розкрила секрет, на кого з батьків схожа більше

Українська співачка вирішила приємно здивувати публіку милими та затишними фотографіями з батьківського дому. Злата Огнєвіч показала, як нині виглядають її мама й тато, а також розповіла подробиці їхнього життя.

Артистка опублікувала кадр, на якому мама співачки позує на власній кухні. За зізнанням Злати Огнєвіч, її мати сильно переживає, що дизайн її кухні сильно відстає від сучасних тенденцій, втім донька запевнила рідну людину, що це – не найголовніше.

Мама переживає, що на кухні поганий дизайн. Але мамина кухня – найкраща, бо там… є Мама!

– запевнила своїх підписників та заспокоїла неньку Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч показала, як виглядає її мама
Злата Огнєвіч показала, як виглядає її мама

Варто зазначити, що українська співачка дуже схожа на свою маму. Однаковий колір волосся, схожий виріз очей та загалом майже ідентичні риси обличчя роблять Злату Огнєвіч та її мати ледве не однаковими. Хоча й від батька співачка взяла схожі риси, більше артистка походить саме на матусю.

Злата Огнєвіч розповіла, чим під час повномасштабної війни займається її тато

Українська співачка вирішила також поділитись з шанувальниками подробицями з життя свого батька. Так, за словами Злати Огнєвіч, її тато приїхав додому вперше за пів року. Нині йому дозволили відпочити у відпустці, втім від початку повномасштабного наступу він лікував поранених на передовій.

Травми в мирному житті й травми військових не порівняти

– зазначила Злата Огнєвіч.

Співачка показала свого батька та зізналась, чим він зараз займається
Співачка показала свого батька та зізналась, чим він зараз займається

Злата Огнєвіч подякувала своєму татові та всім медикам, які рятують життя на війні, а також показала, скільки компліментів та вдячності надіслали її батькові шанувальники.

Слова вдячності від підписників Злати Огнєвіч
Слова вдячності від підписників Злати Огнєвіч

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.