Мама Вєрки Сердючки без гриму: Андрій Данилко показав свою сценічну маму у звичайному житті

Фанатів Вєрки Сердючки давно цікавить, як її сценічна мама виглядає у звичайному житті. Андрій Данилко нарешті показав свою колегу без гриму.

Андрій Данилко та Інна Білоконь познайомилися студентами, коли вчилися в Полтавському училищі, з тих пір вони дружать і працюють разом, а їх дует виявився настільки успішним і органічним, що публіка їх обожнює і навіть підозрює у романі. Але ці підозри не мають сенсу, оскільки Інна Білоконь офіційно заміжня за своїм чоловіком Олегом, з яким знайомий і Данилко. Коханий зірки просто не любить зайву увагу до себе, тому на публічних заходах Інна з’являється тільки у супроводі Андрія, що прихильники іноді інтерпретують не так, як це є справді.

Крім того, чи зустрічаються Інна Білоконь і Андрій Данилко таємно, фанатів також цікавить, як виглядає мама Сердючки без гриму. Подивитися на неї можна у привітальній публікації актриси з днем народження. На офіційній сторінці Вєрки Сердючки в Instagram з’явилися два цікавих фото іменинниці – одне у звичному образі мами, а на іншому постала зовсім інша жінка, молода, вродлива і з чарівною посмішкою, так Інна Білоконь виглядає у звичайному житті.

Андрій Данилко показав сценічну маму Сердючки без гриму
Андрій Данилко показав сценічну маму Сердючки без гриму
Андрій Данилко показав сценічну маму Сердючки без гриму
Андрій Данилко показав сценічну маму Сердючки без гриму

Вчора Наша Мименинниця Відсвяткувала Свій День Народження!!! Любимо, цілуємо, обожнюємо!

– привітали Інну члени колективу Сердючки.

У коментарях користувачі Мережі приєдналися до привітань, а також відмітили, як неймовірно мама Вєрки Сердючки виглядає без гриму:

  • “Дуже гарна!”;
  • “Красуня”;
  • “Дуже молодо виглядає”;
  • “Ніколи не бачила її без гриму, вона така молода, Капець!”;
  • “Яка красуня ховається за цією милою бабусею”;
  • “Ого вона красотка!!!”.

За інформацією у Вікіпедії, Інні Білоконь виповнилося 53 роки, вона справді виглядає дуже молодо і зовсім не на свій вік.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.