Як виглядає перша дружина Захура, яку він проміняв на Камалію: не має нічого спільного з українською красунею

Відома українська співачка Камалія вже 20 років знаходиться у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром і мало хто знає, що для чоловіка це вже другий шлюб.

Історія кохання Мохаммада Захура і співачки Камалії схожа на східну казку. Пакистанський мільярдер по вуха закохався в українську красуню, як тільки її побачив, а вже через 3 місяці він повів її під вінець.

Однак відомо, що для Захура це не перший шлюб. До шлюбу з Камалією, чоловік був одружений на жінці, яка родом із росії, однак після укладання шлюбу вона прийняла мусульманство. Відомо, що зараз жінка живе у москві.

Мохаммад Захур приховує особистість своєї першої дружини і ніколи не говорить про неї в інтерв’ю. Втім чоловік стверджує, що розлучився з першою дружиною задовго до знайомства з Камалією, проте цю інформацію ніяк не можна перевірити.

Фото першої дружини Захура неможливо знайти в Мережі, однак на одному з іноземних бізнес-ресурсів є фото чоловіка зі своїм сином та жінкою, яка ймовірно і є його першою дружиною. Фото низької якості, але на ньому можна розгледіти, що жінка має слов’янську зовнішність і мусульманське вбрання. Ймовірно саме ця жінка є першою дружиною Мохаммада Захура.

Як виглядає перша дружина Мохаммада Захура

В першому шлюбі Мохаммада у нього народилося двоє дітей: старша донька Тетяна та молодший син Арман. Діти Захура від першого шлюбу спілкуються з батьком і його новою дружиною.

Тетяна заміжня і вже зробила Мохаммада дідусем. У жінки є двоє дітей: доньки 10-ти і 12-ти років. Сину Захура Арману зараз 33 роки.

Як виглядає син Мохаммада Захура від першого шлюбу
Як виглядає син Мохаммада Захура від першого шлюбу

В одному із інтерв’ю Камалія зізналась, що має теплі стосунки з дітьми Захура від першого шлюбу, а от з його першою дружиною вона контакт не підтримує. Камалія стверджує, що коли вона одружилася із Мохаммадом, його перша дружина негативно відгукувалася про неї, тому бажання спілкуватися із колишньою чоловіка вона не має.

Варто відзначити, що Мохаммад Захур довго не розповідав своїм батькам про розлучення та нову обраницю. За традиціями мусульман, розлучення практично не припустиме. Тому, мати Мохаммада сприйняла поведінку сина, як обман і довго не могла прийняти нову невістку.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.