“Завжди в моєму серці”: Ольга Сумська зі сльозами на очах показала фото з мамою, якій мало виповнитися 89

Відома українська акторка щемливо привітала рідну мати з її днем народження та поділилась з шанувальниками емоціями, які переживає через загибель Ганни Сумської

14 жовтня українці відзначають чимало свят. Віруючі відправляються до церкви на службу з приводу Покрови Пресвятої Богородиці, інші вітають військових з Днем захисників та захисниць України, а хтось відзначає День українського козацтва. Втім, для Ольги Сумської сьогодні особливо важливий та водночас сумний день. Відома мати української акторки цього дня могла б відзначити 89 років, але напередодні пішла з життя.

Ольга Сумська на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала чутливе привітання з днем народження. Українська акторка не зуміла стримати емоцій і опублікувала звернення до шанувальників зі сльозами на очах.

Ольга Сумська привітала маму з днем народження

14 жовтня мама Ольги Сумської могла б відзначити 89 років, але покинула цей світ наприкінці лютого. Українська акторка опублікувала на особистій сторінці щире привітання Ганни Сумської. Артистка розчулила публіку опублікованими кадрами.

Ольга Сумська розчулила Мережу щемливим привітанням рідної людини
Ольга Сумська розчулила Мережу щемливим привітанням рідної людини

Відома українська акторка опублікувала архівні кадри, на яких зображена Ганна Сумська. Артистка показала, як щасливо сімейство проводило раніше час. Прихильники милувались фотографіями зі святкувань минулих днів народжень Ганни Сумської. Акторка також продемонструвала й просто фотографії своєї матері.

Українська акторка показала архівні фотографії своєї відомої матері, яка померла на третій день повномасштабної війни
Українська акторка показала архівні фотографії своєї відомої матері, яка померла на третій день повномасштабної війни

Ольга Сумська зазначила, що її мати залишатиметься в її серці назавжди. Українська акторка показала, як проводила раніше час зі своєю мамою й підписала опубліковані кадри, зазначивши, що це були найщасливіші миттєвості.

Публіка розчулилась відвертим зізнанням Ольги Сумської, яка не змогла стримати сліз
Публіка розчулилась відвертим зізнанням Ольги Сумської, яка не змогла стримати сліз

На останній опублікованій Історії в соціальній мережі Інстаграм українська акторка Ольга Сумська вирішила не приховувати від прихильників того факту, що не змогла стримати сліз, коли згадувала свою померлу маму.

Ольга Сумська з'явилась на фотографії із заплаканими очима
Ольга Сумська з’явилась на фотографії із заплаканими очима

Акторка висловила своє бажання хоча б уві сні побачити рідну людину, обійняти її та притиснути міцніше до себе. Ольга Сумська поділилась з публікою бажанням хоча б на мить знову відчути материнське тепло.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.