“Чому незаміжня?”: Леся Нікітюк в сукні з глибоким вирізом спровокувала масу запитань новою публікацією (ФОТО)

Українська телеведуча Леся Нікітюк останнім часом все частіше постає перед прихильниками в елегантних та тендітних образах. Остання публікація спровокувала чимало запитань

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк активно веде свій особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Дівчина здобула свою популярність завдяки відмінному почуттю гумору, а також повній відвертості зі своєю аудиторією. Саме тому, коли під останньою публікацією прихильники залишили артистці запитання, яке їх давно турбує, всі сподівались, що артистка відповість.

Масу запитань спровокувало бездоганне фото ведучої у шикарній вечірній сукні. Леся Нікітюк показала фотографію, на якій позує спиною до камери в чорній сукні з відкритою спиною. Особливого шарму образу знаменитості додав глибокий виріз спідниці, який продемонстрував ноги телеведучої.

В одній руці Леся Нікітюк несла накидку, а іншу руку зігнула в лікті. Обличчя знаменитості було видно лише наполовину – хоча вона стояла до камери спиною, вирішила повернути лице, продемонструвавши ідеальний профіль. Біляве волосся Лесі Нікітюк обережними пасмами спадало на плечі артистки.

Проте, заворожувала фотографія не лише через модель, яка зображена на ній, але й через неймовірне тло. Леся Нікітюк сфотографувалась на фоні бездонного хмарного неба, а на горизонті виднівся захід сонця. Кольорів фотографії додав зелений просторий луг.

Леся Нікітюк приємно вразила публіку неймовірною публікацією, на якій зображена у вечірній сукні на фоні просторого неба
Леся Нікітюк приємно вразила публіку неймовірною публікацією, на якій зображена у вечірній сукні на фоні просторого неба

У коментарях під публікацією Лесі Нікітюк шанувальники залишили чимало приємних компліментів. Колеги знаменитості Даша Астаф’єва та Марина Боржемська зазначили, що на новій фотографії зірка виглядала бездоганно, а прихильники доєднались до промовистих і теплих слів.

  • “Красуня”;
  • “Нікітюк та Притула – ви найкращі!”;
  • “Неймовірно гарна зовні неймовірно гарна та щира душею!! Обожнюю!”;
  • “Неймовірно красива!!”;

Втім, одне із найпопулярніших запитань полягає в тому, чому така шикарна жінка як Леся Нікітюк досі незаміжня. В коментарях під новою публікацією знаменитості пролунало декілька таких питань, втім поки що Леся Нікітюк не відповіла на жодне. Варто зазначити, що буквально кожен прихильник відомої ведучої бажає їй нарешті знайти своє щастя в особистому житті.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.