З королеви краси в запухлу екс-діву: зміни у зовнішності Ані Лорак прокоментували експерти

Скандально відома українська співачка Ані Лорак з доволі хиткою громадянською позицією останнім часом кардинально змінилася зовні, і справа не лише у віці.

Раніше Ані Лорак мала миловидну зовнішність, яка вигідно виділяла її на фоні конкуренток по сцені за рахунок відсутності пластики. Перші підозри у втручанні в природню красу артистки з’явилися на початку нульових, коли стало помітно, що її губи змінилися в об’ємах.

Як Ані Лорак виглядає у реальності
Як Ані Лорак виглядає у реальності

Це був тільки початок. Знаменитості приписували ринопластику, видалення мішків Біша, підтяжку обличчя і навіть видалення ребер. Неодноразово Лорак спростовувала чутки і заявляла, що в неї все таке ідеальне від природи. Але з віком на обличчі зірки стали помітні сліди косметологічних процедур, які не завжди мають позитивний ефект.

На думку спеціалістів, співачка переборщила з філерами, котрі зробили її набряклою, пропорції не витримані. Крім того, набряклості додає зайва вага.

Зміни у зовнішності Ані Лорак прокоментували експерти
Зміни у зовнішності Ані Лорак прокоментували експерти

Після кількох місяців зникнення Ані Лорак з’явилася на фото з корпоративу та вразила змінами у фігурі – вона значно розширилася. Щоб повернути минулу красу, експерти радять Кароліні почати зі схуднення, поєднавши це зі спортом, здоровим харчуванням і якісною косметологією.

Ани Лорак в перетянутом красном платье перестала прятать круглый живот и складки на боках
Ани Лорак засвітила складки на боках

Вигляд обличчя покращиться, якщо вивести філери і скористатися сучасними апаратними методиками підтягування шкіри, боротьби зі зморшками, відновлення контурів обличчя.

Важко не звернути увагу на імпланти співачки вище талії – вони виглядають надмірно великими для мініатюрного зросту Ані Лорак. При схудненні ці занадто пишні об’єми можуть зменшитися, але якщо цього не станеться, то проблема дійсно у розмірів імплантів. В такому разі допоможе тільки повторне втручання пластичних хірургів.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.