Михайло Заливако і Анна Богдан знову разом? Колишніх закоханих застукали в обіймах

Влітку цього року обраниця "Холостяка" Анна Богдан зізналася, що вони з Михайлом Заливако більше не разом. Однак, схоже, екс- закохані вирішили спробувати все спочатку.

Михайло Заливако і Анна Богдан стали однією із небагатьох пар, які після закінчення романтичного шоу “Холостяк” залишились разом й поза камерами. Після закінчення програми вони почали жити разом і планувати спільне майбутнє. Однак історія їхнього кохання була не довгою. Після початку повномасштабної війни в Україні, Анна Богдан поїхала за кордон, а Михайло залишився в Україні. Вже через деякий час прихильники зіркової пари помітили, що чоловік зовсім зник з інформаційного простору й не з’являється в соціальних мережах, а Анна жодного слова не говорить про коханого в своїх щоденних сторіс. Тоді користувачі Мережі й запідозрили, що в закоханих не все гаразд і виявились правими. В червні цього року Анна Богдан в своєму інстаграм-блозі зізналась, що вони з Михайлом більше не пара. Дівчина не назвала причину розбрату, але запевнила, що це її остаточне рішення.

Однак, як показує практика, будь-яке остаточне рішення може таки змінитись. Схоже саме так сталось у стосунках Заливако і Богдан. Нещодавно Михайло опублікував у своїх Інстаграм-сторіс фрагмент відео зі зйомок для бренду спортивних костюмах. Як не дивно, моделями були Михайло Заливако і Анна Богдан. В кадрі вони обіймались і насолоджувались один одним.

Михайло Заливако і Анна Богдан знову разом? Колишніх закоханих застукали в обіймах

Схоже на те, що їх стосунки зараз досить теплі.

Є ще й інші факти, які вказують, що Заливако і Богдан знову разом. Деякий час назад в Мережі з’явилося відео, яке зняли прості перехожі. В ролику було видно, як Анна і Михайло гуляють, взявшись за руки, обіймаються і цілуються. Відео свіже, адже на ньому видно, що Анна має коротку стрижку. Дівчина обрізала своє довге волосся вже після розставання з Заливако. І хоч самі Анна Богдан і Михайло Заливако поки що не коментують відродження своїх стосунків, все вказує на те, що закохані знову разом.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.