Марина Боржемська показала підрослих дітей від Узелкова: дочка та син ростуть копією батька

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська оприлюднила фото з дітьми від боксера. 13-річний Роберт і 7-річна Олівія помітно підросли.

Марина Боржемська відома публіці не лише, як дружина боксера В’ячеслава Узелкова. Жінка вже давно являється відомим в Україні фітнес-тренером, а також часто світиться на телеекрані в різних програмах.

З В’ячеславом Узелковим Марина прожила в шлюбі довгі 22 роки. Вони здавались ідеальною парою, які змогли здолати багато життєвих труднощів і залишитись разом. Однак у 2018 році стало відомо, що подружжя розлучається. Ініціатором стала Марина Боржемська. Жінка вирішила не виносити брудну білизну на публіку і не розповідати подробиці сімейного життя з боксером. Однак жінка зізналась, що Узелков був абьюзером і психологічно на неї часто тиснув. На питання, чи піднімав боксер на неї руку, жінка не відповідає.

Марина Боржемсьва розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим
Марина Боржемська показала підрослих дітей від Узелкова

У шлюбі Боржемської і Узелкова народилось двоє дітей: хлопчик Роберт та дівчинка Олівія. Після розлучення діти залишились жити з мамою.

Зараз Роберту 13 років, а Олівії – 7.

Нещодавно Марина вперше за довгий час опубліковала в своєму Інстаграм-блозі фото дітей та показала, як вони підросли.

На першому фото вся сім’я позувала в автомобілі, на другому – Марина з донькою, а на третьому – з сином.

Моє натхнення та життя.

Коли у мене запитують, що мене мотивує та надихає, вони – моя перша і найголовніша відповідь.

, – підписала фото Марина Боржемська.

Варто відзначити, що діти помітно підросли. Особливо, Роберт, який вже ростом наздогнав маму. Крім того, складно не помітити, що діти дуже схожі на свого батька В’ячеслава Узелкова.

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська зізнавалась, що стати мамою їй було не легко. Жінка тричі була вагітною до народження первістка. Однак виносити дитину їй не вдавалося, в неї траплялись викидні, одна вагітність була завмерлою.

Всю четверту вагітність Марина пролежала на збереженні і все-таки стала мамою синочка Роберта.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?