Проміняв літню танцівницю на молоду зірку екрану: з ким живе улюбленець українок Юрій Горбунов

Далеко не всі прихильники українського актора і телеведучого Юрія Горбунова знають, що Катя Осадча – не перша його дружина. Чоловік аж 20 років був одружений на іншій жінці та покинув її заради ведучої "Світського життя".

Нинішню дружину Юрія Горбунова знають всі. Це відома українська ведуча Катя Осадча. Вони одружилися у 2017 році за декілька днів до народження їх спільного сина Івана.

Зараз Горбунов і Осадча – одна з найкрасивіших і найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Вони виховують двох спільних синів і мріють ще й про донечку.

 Катя Осадча спростувала слова Юрія Горбунова про усиновлення дитини
З ким живе улюбленець українок Юрій Горбунов

Мало хто знає, але до Каті Осадчої Юрій Горбунов був одружений на іншій жінці довгі 20 років.

Першу дружину Горбунова звуть Людмила. Вони  познайомились в Івано-Франківському театрі, де Горбунов працював після закінчення інституту. Людмила на 10 років старша за Юрія. На момент знайомства жінка працювала танцівницею в балетній групі.

Первая жена Юрия Горбунова
Як виглядає перша дружина Горбунова

Людмила покинула свого законного чоловіка заради Юрія. Після одруження з Горбуновим жінка закинула танці і стала домогосподаркою. У шлюбі Горбунова і Людмили дітей не було, однак вони виховували дівчинку Поліну від першого шлюбу жінки. Телеведучий удочерив падчірку. Відомо, що Поліна зараз заміжня та має дітей. Тобто Юрій Горбунов уже став дідусем.

Як виглядає перша дружина Горбунова

Варто відзначити, що Людмила – зовсім непублічна особистість. Навіть тоді, коли її чоловік був вже відомим в Україні актором, вона не ходила з ним на світські заходи та не давала жодних інтерв’ю. Саме тому про першу дружину Юрія мало хто знає.

Подружжя розлучилось в 2015 році. Юрій Горбунов в інтерв’ю уникав теми розлучення і лиш говорив, що у них з колишньою дружиною різні погляди на життя.

Однак вже зараз відомо, що роман Горбунова і Осадчої почався саме у 2015 році, коли вони були ведучими проекту “Голос. Діти”. Відповідно, Юрій покинув дружину саме заради Каті Осадчої.

Через любовний трикутник Осадча і Горбунов були змушені приховувати свої стосунки. Вони оголосили про свої відносини тільки після того, як Осадча була вже вагітною і живіт не можливо було приховувати.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".