“Тато в курсі?”: донька Олени Кравець з “Кварталу 95” показала, як проводить час з новим хлопцем у Польщі

Дочка Олени Кравець Марія здивувала шанувальників новою публікацією й викликала чимало запитань. Зіркова донька позувала разом зі своїм новим хлопцем у Польщі

В українському шоу-бізнесі чимало цікавих та веселих особистостей. Втім, зіркові діти не менш цікаві шанувальникам, аніж їхні відомі батьки. Так, за особистою сторінкою Марії Кравець в Інстаграм слідкує багато підписників. Нещодавно в своєму блозі дівчина поділилась знімком зі своїм хлопцем. На кадрах закохані прогулювались польським містом.

Останнім часом Марія Кравець не так часто викладає нові фотографії, проте шанувальники продовжують з цікавістю спостерігати за її життя. Не так давно Марія Кравець розповіла, що збирається вирушити в подорож до Польщі разом зі своєю подругою. Втім, виявилось, що дівчата взяли з собою ще й хлопця доньки зірки “Кварталу”.

Марія Кравець здивувала та потішила своїх шанувальників та товаришів новою фотографією в соціальній мережі Інстаграм
Марія Кравець здивувала та потішила своїх шанувальників та товаришів новою фотографією в соціальній мережі Інстаграм

Марія Кравець показала знімок із польської Варшави, на якому позує поруч із загадковим кавалером, який раніше на сторінці дівчини не з’являвся. Варто помітити, що молоді люди навіть одягнуті майже однаково. Стиль Марії та її супутника передбачає мішкуватий широкий одяг та сонцезахисні окуляри.

Марія Кравець крокує польською Варшавою в широких джинсах, білих кросівках та великій куртці-бомбері. На плечі дівчини висить сумка в такому ж “хуліганському” стилі, а на очі вона одягає сонцезахисні окцуляри. Поруч із нею йде загадковий хлопець, про якого дівчина не згадала в публікації та носить точно такий самий одяг, як і дочка Олени Кравець.

Марія Кравець показала, як проводить час у Польщі разом зі своїм загадковим кавалером
Марія Кравець показала, як проводить час у Польщі разом зі своїм загадковим кавалером

У коментарях до публікації шанувальники та друзі Марії Кравець вирішили висловити свій подив та захоплення новою публікацією дівчини. Підписники поспішили запитати в дівчини, хто ж цей загадковий хлопець поруч із нею, а також поцікавились у Марії Кравець, чи знає її тато про те, що вона прогулюється столицею сусідньої Польщі разом із кавалером.

Доки одні дивувались, інші, ймовірно знайомі чи друзі Кравець молодшої, заявили, що вони чекали, поки дівчина поділиться з публікою цим знімком. Так, у коментарях під новою фотографією друзі Марії Кравець зазначили, що люблять цю парочку.

Коментарі під новою публікацією Марії Кравець
Коментарі під новою публікацією Марії Кравець

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.