Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова: подвійна зрада заради моделі Каті Осадчої

Зараз Юрій Горбунов зразковий сім'янин. Багато прихильників й не підозрюють, що до одруження на Осадчій чоловік 20 років жив з іншою жінкою.

Юрій Горбунов і Катя Осадча – одна з найкрасивіших і найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Вони дійсно є зразковою сім’єю, адже проявляють один до одного не лише кохання, а й повагу та розуміння.

Однак початок їхніх стосунків не був таким ідеальним, як подружнє життя. Осадча виявилась розлучницею, адже заради неї Юрій Горбунов покинув свою першу дружину, з якою прожив у шлюбі 20 років.

Про першу дружину Горбунова відомо не дуже багато, адже ця жінка зовсім не публічна особистість. Колишню дружину шоумена звати Людмила. Жінка ніколи не відвідувала зі своїм знаменитим чоловіком світські заходи і не давала інтерв’ю.

Відомо, що Юрій і Людмила познайомились в Івано-Франківському театрі. Саме туди після закінчення інституту пішов працювати Горбунов. Людмила там працювала танцівницею балету. Жінка старша за Юрія на 10 років і на момент їхнього знайомства вона була одружена та виховувала доньку.

Первая жена Юрия Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Між Юрієм і Людмилою одразу зародилися романтичні почуття, не дивлячись на різницю у віці та сімейний статус жінки. Тоді жінка вирішила розлучитися зі своїм чоловіком та одружитися з молодим актором.

Варто відзначити, що Юрій офіційно удочерив доньку Людмили, тож вважається її батьком.

Після одруження Юрій Горбунов і Людмила переїхали з Івано-Франківська до Києва. Чоловік одразу почав будувати кар’єру на телебаченні, а ось Людмила закинула танці і стала звичайною домогосподаркою.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Розлучилося подружжя в 2015 році. Горбунов уникав і досі уникає тему розлучення в інтерв’ю, а на запитання про причину розлучення, відповідає, що у них з екс-дружиною на той момент були різні інтереси та погляди на життя.

Однак насправді причиною розлучення Горбунова з його першою дружиною стала Катя Осадча. Роман з Осадчою почався саме у 2015 році, коли вони стали співведучими проєкту “Голос. Діти”.

Осадча і Горбунов 2 роки вдало приховували стосунки, однак, коли Катя завагітніла і живіт уже неможливо було приховувати, закохані зізналися в стосунках та одружились.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.