Вагітна Надя Дорофєєва залишилася у розкішному будинку, а Дантесу дісталася після розлучення халупа

Після розлучення Надія Дорофєєва і Володимир Дантес вирішили продати "сімейне гніздечко", тому співакові довелось переїхати в житло, яке не має й натяку на колишній шик

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про своє рішення розлучитись навесні поточного року. Артисти зізнались, що хотіли поділитись новиною зі своїми шанувальниками 1 березня, аби така подія здалась публіці не сумною, а знаковою. Адже саме так її сприйняли колишні закохані – з першим днем весни почалось їхнє нове життя.

До розставання подружжя мешкало у спільному будинку, яке побудувало разом. Володимир Дантес розповідав, що після завершення стосунків він хотів залишити будинок своїй колишній дружині. Втім, Надя Дорофєєва також відмовилась жити там. Схоже, що співачка боялась, що її будуть долати спогади про минуле. Саме тому артисти вирішили продати майно та розподілити гроші порівну.

Розлучення відомої зіркової пари Володимира Дантеса і Надії Доровєєвої стало для багатьох приголомшливою новиною
Розлучення відомої зіркової пари Володимира Дантеса і Надії Доровєєвої стало для багатьох приголомшливою новиною

Після розлучення Надя Дорофєєва та Вова Дантес знайшли кохання з іншими людьми. Новими обранцями колишніх стали їхні друзі, які розлучились також у березні цього року. Окрім нескінченних жартів про обмін дружинами та чоловіками Мережу захопили чутки, деталі та таємниці, які оприлюднили після розставання.

У той час, як Надя Дорофєєва обрала мовчазну позицію і продовжує жити з новим коханим Михайлом Кацуріним, Володимир Дантес не проти жартів на тему свого завершеного шлюбу. Так, артист доволі часто смішить прихильників у Мережі кумедними історіями та несподіваними жартами.

Нещодавно Володимир Дантес показав, у якій “халупі” йому доводиться жити після розлучення з Надією Дорофєєвою. Варто зазначити, що нічого поганого у його новому житлі немає. Музикант показав помешкання, яке на момент зйомки було завалене купою одягу та іншого мотлоху. Більш того, схоже, що через постійні виступи, гастролі та концерти у Володимира Дантеса обмаль часу, а тому його помешкання давно не прибиралось.

Володимир Дантес поділився кумедними кадрами свого нового помешкання
Володимир Дантес поділився кумедними кадрами свого нового помешкання

Товариш Дантеса, який знімав опубліковані кадри, у жартівливому форматі зазначив, що після розлучення з Надією Дорофєєвою життя співака сильно ускладнилось та навіть погіршилось.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".