Тіна Кароль притулилася до нового чоловіка: Дан Балан у минулому і більше не має жодних шансів

Тіна Кароль з'явилась на публічному заході в Нью-Йорку "за ручку" з відомим чоловіком. Схоже, що знаменитість вирішила назавжди залишити Дана Балана в минулому

Під час зйомок популярного вокального змагання “Голос країни” ледве не кожен телеглядач помітив, що між Тіною Кароль та Даном Баланом пробігла іскра. В один момент Мережу буквально заполонили численні чутки про ймовірний роман двох музикантів. Пізніше колеги зізнались, що насправді ніякого роману не було.

Найвідданіші фанати популярної екранної пари Тіни Кароль та Дана Балана все ще сподіваються, що одного ранку прокинуться та знайдуть новини про їхнє зізнання. Втім, схоже, що відома українська співачка вирішила залишити поголос про будь-які романтичні зв’язки зі своїм колегою в минулому.

Тіна Кароль “засвітилась” на фото з імпозантним чоловіком

Нещодавно українська співачка виступала в американському місті Нью-Йорк. Нині артистка роз’їжджає всім світом з благодійними виступами, тому цього разу вирішила ненадовго зупинитись в Нью-Йорку. Тіна Кароль підкорила гостей концерту неймовірним виступом та шикарним одягом. Для благодійного виступу співачка обрала обтислу блискучу сукню в кольорах українського прапора.

Втім, куди більше Тіна Кароль вразила прихильників несподіваним фото з постійним представником України в ООН Сергієм Кислицею. Схоже, що чоловік також вирішив відвідати виступ співачки в Нью-Йорку, а після завершення концерту двоє знаменитостей зробили спільну фотографію.

Тіна Кароль зустрілась з Сергієм Кислицею в Нью-Йорку
Тіна Кароль зустрілась з Сергієм Кислицею в Нью-Йорку

Українська співачка позувала в ефектному вбранні, а поруч із нею стояв імпозантний чоловік. Тіна Кароль та Сергій Кислиця обережно обійнялись для фотографії та щиро усміхались в камеру.

Екстрасенс пояснив, чому Тіна Кароль самотня

Багатьох прихильників сильно турбує питання особистого життя співачки. Віддані шанувальники бажають, аби зірка нарешті знайшла свою опору після того, як їй довелось пережити втрату найбільшого кохання свого життя. Втім, зірковий екстрасенс детально пояснив, чому нині Тіна Кароль залишається самотньою.

За словами Макса Гордєєва, не кожен чоловік витримує таку жіночу силу та енергію. Екстрасенс пояснив, що нині зірка сконцентрована на своїй кар’єрі, втім у майбутньому вона може знайти сильного чоловіка, на якого зможе покластись.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.