Настя Каменських показала обличчя крупним планом без макіяжу: вагітність її змінила на краще

Українська співачка Настя Каменських, яка раніше любила вражати публіку епатажними образами, здивувала Мережу правдивим домашнім фото без макіяжу.

Настю Каменських вважають однією з найкрасивіших співачок українського шоу-бізнесу, яку бажають мільйони чоловіків. Також співачка звикла вражати публіку яскравими образами, екстравагантними нарядами та яскравим макіяжем.

Однак з початком повномасштабної війни пріоритети у всіх українців змінились, в тому числі і в зірок шоу-бізнесу. Останнім часом Каменських з’являється на публіці та публікує фото, де вона в простому одязі та зовсім без макіяжу.

Настя Каменських натякнула на розлучення з Потапом
Настя Каменських показала обличчя крупним планом без макіяжу

Нещодавно співачка оприлюднила фото, де показала своє обличчя без макіяжу крупним планом. Настя не посоромилась показати не зовсім ідеальну шкіру та дрібні зморшки, однак прихильники оцінили таку відвертість.

У підписі до знімку Каменських написала, що у такий складний час дозволяє собі посміхатися, займатися улюбленими справами, радіти дрібничкам та просто жити.

Підписники підтримали співачку у коментарях:

  • “Настя, від тебе віє теплом! Твоя посмішка так надихає!”;
  • “Настя, ви красуня. Так тішить що спілкуєтеся з нами українською! Час показує хто є хто”;
  • “Дійсно, слід дозволити собі жити і радіти кожному дню”.

Нагадаємо, після того, як у серпні Настя Каменських повернулася в Україну з-за кордону її почали підозрювати у вагітності. Річ у тім, що співачка помітно округлилася та почала носити лише мішкуватий одяг, який приховує особливості її фігури. Однак сама співачка поки що не підтверджує здогадки своїх прихильників.

До слова, після одруження з Потапом Настя Каменських в інтерв’ю неодноразово зізнавалась, що мріє стати мамою і готова до цього. Однак йдуть роки, а омріяної дитини у Потапа та Каменських досі немає. Цікаво, що останнім часом зіркове подружжя перестало коментувати своє майбутнє батьківство. В мережі навіть подейкують, что у Олексія Потапенка та Насті Каменських можуть бути проблеми із зачаттям.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.