Міка Ньютон показала, як виглядає її неймовірно красивий чоловік-американець: “Відчуваю себе дуже щасливою”

Відома українська співачка Міка Ньютон показала в Мережі фото зі своїм чоловіком-американцем. Зірка давно емігрувала в Сполучені Штати Америки.

Міка Ньютон у 2011 році після виступу на конкурсі “Євробачення” переїхала з України в Америку, де пережила дуже багато подій у своєму житті. У 2018 році співачка вийшла заміж за власника американського модельного агентства Кріса Сааведра. Через рік після весілля зірка дізналася, що хвора на рак. Про свою боротьбу з онкозахворюванням Міка розповіла тільки після того, як хвороба відступила і зізналася, що це назавжди змінило її життя. Вона лікувалася у США, але діагноз їй поставили в Україні і закликає жінок не нехтувати своїм здоров’ям та регулярно проходити медичний огляд.

Міка Ньютон поборола рак
Міка Ньютон поборола рак

Тепер Міка Ньютон активно розповідає про своє життя в Instagram, виступає на благодійних концертах в підтримку України, в якій триває розв’язана росією війна, а також показує особисті фото.

На цей раз прихильники любуються знімком Міки Ньютон з її чоловіком, зробленим під час польоту в Нью-Йорк, де у співачки виступ:

Я їду в Нью-Йорк зі своїм найкращим другом протягом останніх 8,5 років. Час летить, а наш зв’язок стає тільки міцніше. Я відчуваю себе дуже щасливою, коли ти поруч зі мною

, – поділилася почуттями Міка.

Під фото в коментарях прихильники написали багато компліментів парі та відмітили, що вони дуже красиві і гарно виглядають разом.

Нагадаємо, після перенесенного раку Міка Ньютон розповідала, що шансів стати мамою у неї небагато, але вони є. З чоловіком співачка обговорює можливість усиновлення дитини, але вони не поспішають з цим рішенням, тому що цей процес довгий і важкий документально.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?