Комаров та Кучеренко чекають на дитину? Дружина телеведучого натякнула на вагітність і сховала живіт за одягом

Дмитра Комарова і Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Нещодавно прихильники зіркового подружжя запідозрили, що вони чекають на поповнення.

39-річний телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров довго вважався завидним українським женихом. В 2019 році чоловік ошелешив публіку, заявивши, що він тепер не самотній, а одружений чоловік. Як виявилось, Дмитро таємно одружився на дівчині, яка молодша за нього на 15 років. Обраницею ведучого стала володарка титулу “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко.

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко
Комаров та Кучеренко чекають на дитину?

Комаров і Кучеренко не лише одружились таємно, вони і після одруження зовсім не висвітлюють своє сімейне життя. Однак прихильники з цікавістю спостерігають за соціальними мережами Дмитра та Олександри з надією скоро почути про поповнення в родині.

Нещодавно Олександра Кучеренко вперше спровокували чутки в Мережі про її ймовірну вагітність. Дівчина опублікувала свіже фото в Інстаграм, яке змусило фоловерів подумати, що дружина Комарова вагітна. Так, Олександра, яка має модельні параметри і завжди одягається в облягаючий одяг, на цей раз раз постала на фото у сукні-вишиванці вільного крою. Цікаво, що дівчина на фото прикрила свій живіт руками. Користувачі Мережі підозрюють, що таким чином Кучеренко намагалась приховати округлий живіт.

Нагадаємо, історія кохання Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко схожа на казку. Майбутнє подружжя познайомилися на конкурсі краси, де дівчина була учасницею, а ведучий – членом журі. Дмитро одразу вподобав юну красуню і голосував, щоб саме вона стала переможницею і володаркою титулу “Міс Україна”, втім, так і трапилось.

Цікаво, що Кучеренко не одразу зацікавилась мандрівником і навіть відмовила йому, коли той запросив її на побачення. Однак Дмитро був наполегливий і після декількох спроб дівчина таки погодилась піти з ним на зустріч. Так і закрутився їхній роман, який був повністю таємним. Про свої стосунки Дмитро і Олександра заявили лише після того, як стали законним подружжям та обвінчались в Єрусалимі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.