Актор “Дизель Шоу” Євген Гашенко кардинально змінив імідж: як виглядав до зміни зовнішності та яким став після

Зірка проектів "Дизель Студіо" та актор "Дизель Шоу" Євген Гашенко кардинально змінив імідж, який неоднозначно оцінили в Мережі. Чи сподобається вам?

Євген Гашенко є зіркою колективу “Дизель Шоу”. Свій шлях у гуморі він почав у КВН, зараз знімається також у серіалах від “Дизель Студіо”. Так само як його герой в “Папаньках”, Гашенко отримав економічну освіту і під час навчання приєднався до студентської команди кмітливих та винахідливих. В 2000 році Євген разом з Єгором Крутоголовим заснували команду КВН “Дизель”, з якої потім і з’явилася їх студія.

Актор Дизель Шоу Євген Гашенко кардинально змінив імідж
Актор Дизель Шоу Євген Гашенко кардинально змінив імідж

Гашенко є і актором і сценаристом жартів, скетчів. Він вже спробував на собі роль механіка СТО, гопника, невдаху-коханця, працівника МОЗ і багато інших.

Успішний на сцені Євген Гашенко щасливий і у реальному житті. В 2013 році він одружився на дизайнерці одягу Ользі, з якою вже виховує сина Івана.

Женя до всього в житті ставиться з гумором і не боїться експериментів будь-якого плану. В його Instagram є підтвердження цього факту – коли Гашенко кардинально змінив імідж.

Актор Дизель Шоу Євген Гашенко кардинально змінив імідж
Актор Дизель Шоу Євген Гашенко кардинально змінив імідж

Прокинувся, подивився в дзеркало і якось нудно стало. В світлій голові – світлі ідеї, подумав я і став ще світлішим. Як вам?

– написав Гашенко під фото з новим кольором волосся, сріблясто-попелястого.

Фанати оцінили зміну іміджу Євгена і також помітили, що з такою зачіскою він став схожий на відомого українського телеведучого з Нового каналу Олександра Педана:

  • “Ви прекрасні в своїй неповторності”;
  • “Головне, щоб вам подобалось! Колір класний”;
  • “На Педана схожий”;
  • “Негіднику все до лиця”;
  • “Ой ранувато ще в сивий фарбуватися… Зморшок для такої справи малувато… А ось укладка що треба!!”;
  • “Можна ще поекспериментувати, ви завжди дуже красивий”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.