Акторка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко ошелешила мережу фото з пологового будинку: Сморигіна поруч не було

Акторка Вікторія Булітко показала шанувальникам кадри з виписки з пологового будинку. Хто був поруч із зіркою, коли на світ з'явився новонароджений малюк?

Відома українська акторка Вікторія Булітко здобула свою популярність завдяки участі в гумористичному проєкті “Дизель Шоу”. Артистка потрапила до шоу завдяки пораді свого друга Євгена Сморигіна. З того моменту пройшло багато часу, а в житті зірки сталось чимало цікавих подій. Однією з таких історій Вікторія Булітко поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Вікторія Булітко показала дитину від колеги по “Дизель Шоу”, втім “батьком” виявився не Євген Сморигін

В особистому блозі Вікторія Булітко показала кадри, на яких вони з Бережок знаходяться на знімальному майданчику серіалу “Вижити за будь-яку ціну”. За сюжетом, колеги по “Дизель Шоу” грають чоловіка та дружину, а в день, коли було зроблена ця фотографія, “закохані” якраз знімали епізод, в якому вони стають батьками.

У коментарях до допису не всі зрозуміли, що це – жарт. Так, наприклад, акторка Ольга Сумська привітала “молодят” з народженням первістка. Артистка написала, що це – дуже чудова новина. Нічого не зрозумів і телеведучий Володимир Остапчук. Він так і написав у коментарях під дописом Вікторії Булітко: “Щоооо?”

Вікторія Булітко вразила кадрами, на яких обережно тримає новонародженого малюка разом з Олександром Бережок
Вікторія Булітко вразила кадрами, на яких обережно тримає новонародженого малюка разом з Олександром Бережок

Нагадаємо, що телесеріал “Вижити за будь-яку ціну” – це гумористичний проєкт, який розповідає про життя двох молодих закоханих. Новоспечене подружжя щойно переїхало жити в окреме житло, а в стрічці з гумором демонструють побутові ситуації, які стовідсотково виникали в кожній сім’ї.

Прихильники активно відреагували на допис Вікторії Булітко з новонародженим малюком
Прихильники активно відреагували на допис Вікторії Булітко з новонародженим малюком

Особисте життя Вікторії Булітко

Декілька років тому акторка повідомляла, що вже дуже довгий час перебуває в стосунках з хлопцем, який народився та мешкає в її рідному Запоріжжі. Втім, з того моменту минуло чимало часу. Вікторія Булітко не любить розповідати багато про своє життя. Артистка зізнається, що дотримується правила: щастя любить тишу.

Так, нині її серце зайняте – про це вона неодноразово заявляла в різноманітних інтерв’ю та коментарях журналістам. Проте розкривати таємничу особистість свого обранця вона не бажає.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.