Після 80-ти життя лише починається: у ліжку з Дідзьо й інші нещодавні ролі 85-річної Ади Роговцевої

Аді Роговцевій у червні минуло 85 років. Першу роль актриса зіграла в 19 років. Але вона й досі не сходить з екранів, погоджуючись навіть на доволі пікантні пропозиції.

Ада Миколаївна у такому поважному віці не збирається йти на пенсію і вже після 80 років знялася в десяти фільмах. Причому ролі у народної артистки виходять доволі кардинальні – від гумористичних до драматичних.

Мама. Продовження (2022)

Роговцева з’явилася в другій частині драми “Мама” у ролі лікарки Ганни Миколаївни, яка хоч і мешкає на території так званої “ЛНР”, але налаштована по проукраїнському.

Ада Роговцева зіграла лікарку-пенсіонерку

Російських знайд жінка ненавидить, бо ті свого часу відправили її сина в Афганістан, де бідолаха загинув. І операцію пенсіонерка погоджується провести лише українському військовому, а не лнрівцям.

Де гроші (2021)

Роком раніше Дідзьо запропонував Аді Миколаївні зніматися в ролі заможної пані Ади Потоцької. Акторка, звісно, з радістю пристала на пропозицію. Якби ж то вона знала, який квест очікує її під час фільмування?! 84-річній на той час жінці довелося зніматися в ліжку з самим режисером Михайлом Хомою.

Схоже, подібний досвід Роговцевій прийшовся до вподоби, бо вона з захватом ділилася враженнями спільної роботи з музикантом. Саме його герой Міша влаштовується на роботу до пані Потоцької з метою заволодіти її грішми. Але таких авантюристів виявилося ще декілька.

Казка старого мельника (2020)

У романтичній фентезі історії про Миколу і Христину, які випадково опиняються в екстремальних умовах і змушені тепер звільняти людей від нечисті, Ада Роговцева зіграла бабусю головної героїні. Насправді Микола мав навчати доньку пана Адама грамоті, та сталося те, що сталося.

Сага (2020)

Серіал досліджує історію родини Козаків протягом останніх ста років. Ада Роговцева з’явилася в 7 серії, зігравши Богдану Козак в старості. Роль юної героїні дісталася Лілії Цвєліковій, а в Богдану в середньому віці перевтілилася Тамара Морозова. На прикладі однієї родини показані всі етапи української історії.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.