Маша Єфросініна показала 64-річну маму і здивувала її зовнішністю: більше на подругу схожа

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна вперше за довгий час показала свою 64-річну маму. Жінка виглядає неймовірно молодо і привабливо.

Маша Єфросініна із тих знаменитостей, які намагаються бути ближчими до своїх прихильників і  розповідають не лише про творче, а й про особисте життя. Телеведуча розкриває самі потаємні факти з подружнього життя, розповідає про виховання дітей та стосунки з батьками в програмі “Дорослі дівчатка”. А ось в своєму Інстаграм-блозі Єфросініна часто публікує фото з сином та чоловіком.

Нещодавно телеведуча оприлюднила декілька відео в Інстаграм, де показала, як вона з сином та своєю 64-річною мамою проводить вільний час. Публіку просто здивував кадр із мамою зірки, адже 64-річна Людмила Павлівна виглядає приголомшливо на свій вік. Жінка не має глибоких зморшок, має струнку фігуру і в цілому виглядає набагато молодше свого віку. Цікаво, що Єфросініна і її мама дуже схожі між собою та мають навіть подібні зачіски. Здається, що на фото не мама з донькою, а дві сестри.

Маша Єфросініна показала 64-річну маму і здивувала її зовнішністю
Маша Єфросініна показала 64-річну маму і здивувала її зовнішністю

Що відомо про маму Маші Єфросініної

Людмила Павлівна народилася в 1958 році в Криму. Жінка за освітою економіст, багато років вона працювала в банку. Зараз мама зірки має свій власний бізнес і, не дивлячись на не юний вік, продовжує жити повним життям.

Маша Єфросініна показала 64-річну маму і здивувала її зовнішністю
Маша Єфросініна показала 64-річну маму і здивувала її зовнішністю

Маша Єфросініна неодноразово своїм прихильникам розповідала, що вона має зі своєю мамою дуже гарні стосунки, вони є подругами. Навіть, коли Маша була ще підлітком, вона нічого не приховувала від мами і могла довірити їй будь-які секрети.

Нагадаємо, за час повномасштабної війни в Україні телеведуча Маша Єфросініна сильно схудла. Жінка, яка колись боролася із зайвими кілограмами, зараз страждає нездоровою худорлявістю. Єфросініна зізнається, що схудла через сильний стрес та тривогу. За словами телеведучої, вона просто не могла змусити себе їсти.

Єфросініна вразила худобою

В програмі “Дорослі дівчатка” Маша зізналася, що її нездорова худоба не подобається ні їй, ні її чоловіку.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.