Як виглядають всі чоловіки Ані Лорак: стала жінкою старого продюсера, турецького бізнесмена і молодого коханця

44-річна співачка Ані Лорак, яка любить співати про кохання, так і не здобула тихого сімейного щастя. Всі любовні історії артистки закінчувались гучним скандалом.

Вже багато років Ані Лорак носить статус однієї з найвідоміших та найзатребуваніших співачок. Артистка досягла неймовірних висот у кар’єрі, а ось з особистим життям у неї не склалося.

Юрій Фальоса

Анни Лорак и Юрий Фалеса
Як виглядають всі чоловіки Ані Лорак: Юрій Фальоса

Першим чоловіком Ані Лорак став продюсер Юрій Фальоса. Коли Кароліні було 14 років, вона підписала з ним контракт на співпрацю на 10 років. Відомо, що вже скоро юна дівчина почала мати зі старшим на 18 років і одруженим продюсером  не лише робочі стосунки, а й романтичні. Коли Лорак було 16 років, вона жила з чоловіком в одній зйомній квартирі, а коли виповнилось 19, співачка і продюсер публічно оголосили себе парою. Однак навіть тоді немолодий Фальоса не спішив йти з юною обраницею до РАЦСу. В 2005 році пара розійшлась.

Зараз Ані Лорак в інтерв’ю не приховує, що мала стосунки з Фальосою, будучи ще неповнолітньою. Однак артистка підкреслює, що відповідальність за це лежить саме на чоловікові, адже вона була занадто юною і нічого не розуміла.

Мурат Налчаджиоглу

Брак Ани Лорак и Мурата Налчаджиоглу распался
Як виглядають всі чоловіки Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу

Зі своїм майбутнім чоловіком Ані Лорак познайомилась в 2005 році під час відпочинку в Турції. Тоді Мурат був звичайним працівником готелю. За словами самоЇ Лорак, Налчаджиоглу – це її перше свідоме і справжнє кохання. Тож артистка приняла від нього пропозицію руки і серця, незважаючи на різницю у віросповіданні та різному фінансовому статусу. В 2009 році Лорак і Мурат одружились. Співачка подарувала своєму чоловіку декілька нічних клубів та ресторанів у Києві, щоб він міг займатися власним бізнесом.

В 2011 році Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу стали батьками: у них народилась дівчинка Софія.

Уже через декілька років шлюб Лорак і Мурата дав тріщину. Ходили чутки, що чоловік зраджує співачці, однак офіційних заяв від Кароліни не було. Однак після того, як факт зрати Мурата був зафіксований на камеру та оприлюднений в Мережі, Ані Лорак не змогла терпіти привселюдної ганьби і подала на розлучення. У 2019 році подружжя офіційно розлучилось.

Єгор Гліб

Ани Лорак с новым любовником Егором Глебом
Як виглядають всі чоловіки Ані Лорак: Єгор Гліб

Після розлучення з Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак закрутила роман з молодшим на 15 років саунд-продюсером Єгором Глібом. Вони не афішували свої стосунки, але і не приховували: ходили разом на світські заходи та публікували романтичні фото. Однак вже через рік стосунків пара розійшлась. Причина розбрату невідома.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.