Тіна Кароль здивувала образом на Хелловін: зняла розкішне вбрання і нарядилася в Хрюшу (Фото)

Тіна Кароль звикла дивувати публіку неймовірним вокалом, складними концертними постановками та дорогим, брендовим вбранням. Однак цього разу співачка здивувала прихильників неочікуваним образом на Хелловін.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших та найбільш затребуваних співачок України. Цю тендітну артистку тричі визнавали найкрасивішою жінкою України по версії журналу “Viva”. Це й не дивно, адже Тіна Кароль окрім того, що має природу красу, ще й вміє її вдало підкреслити. Співачка звикла вражати публіку розкішним вбранням і неймовірними сукнями, які коштують тисячі доларів.

Тіна Кароль принципово не співає російською
Тіна Кароль здивувала образом на Хелловін

Однак на цей раз Кароль вразила публіку зовсім не черговою сукнею. На свято Хелловіну, яке святкується 31 жовтня, співачка опублікувала у своєму Телеграм-каналі смішний колаж та посміялась сама з себе. Співачка порівняла себе на фото з іграшковою свинкою, а на деяких знімках домалювала собі  п’ятак замість носа.

Тіна Кароль здивувала образом на Хелловін
Тіна Кароль здивувала образом на Хелловін

Що ж, Хелловін так Хелловін. На злобу дня

, – підписала кумедний колаж Тіна Кароль.

Схоже, із самоіронією у Тіни Кароль все добре і вона вміє посміятися над собою.

Нагадаємо, зараз Тіна Кароль знаходить в гастрольному турі по США. Співачка повністю переписала свій російськомовний альбом “Скандал” англійською і саме цими піснями підкорює американську аудиторію.

Тіна Кароль вперше після втрати чоловіка показала, з ким живе в їхньому маєтку і зізналась в почуттях
Тіна Кароль здивувала образом на Хелловін

З початку повномасштабної війни в Україні співачка жодного разу не виконала пісню російською мовою, хоча майже весь її репертуар саме на цій мові. На одному із концертів в США Кароль на сцені заявила, що більше не співатиме російською. Співачка наголосила, що розуміє, що її прихильники люблять ті пісні, однак вона навідріз відмовляється їх виконувати.

Якими б хітами вони не були, не маємо права виконувати їх зараз російською.

, – сказала Тіна Кароль.

Пізніше співачка прокоментувала цю заяву у своєму Телеграм-каналі. Тіна зізналася, що багато хто її засуджує, хтось заперечує, а хтось підтримує її у виборі відмовитись від російськомовних пісень. Втім, Кароль підкреслила, що це її рішення, яке вона не збирається змінювати.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.