Найталановитіші майстри та найдорожча тканина: ТОП-3 приголомшливі сукні Хюррем Султан з “Величного століття”

Мільйони телеглядачів у всьому світі захопились красою Роксолани. Пропонуємо пригадати найбільш помпезні та приголомшливі образи Хюррем Султан у "Величному столітті"

Відомий турецький телесеріал “Величне століття” вражає своїми масштабами. Творчі стрічки прагнули абсолютно та повністю передати атмосферу тих часів. Варто зазначити, що їм це вдалось. Заради досягнення своєї мети команда творців телесеріалу використовувала чимало методів, у перелік яких входив якісний пошив нарядів для акторів.

Так, за весь час знімання стрічки було створено близько 1950 образів, з яких лише 200 належать легендарному Султану Сулейману. На цьому масштабність проєкту та відповідальність творців не завершується. Для створення костюмів та суконь використовували неабияку тканину, а дизайнерську, яку замовляли в таких модних домах, як Valentino, Dolce&Gabbana або ж Christian Dior.

Вартість матеріалу для костюмів була відповідна – подейкують, що всього за один метр тканини платили близько 3 тисяч євро. А всього для пошиття нарядів для акторів було використано 15 тисяч метрів матеріалу.

Сукні Хюррем Султан

Телеглядачі в усьому світі захопились не лише красою турецької акторки, яка виконала роль Хюррем Султан, але і її нарядами. Пропонуємо пригадати найпомпезніші з них.

Мер’єм Узерлі часто з’являється у вишитій золотом сукні в серіалі “Величне століття”

Роксолану з “Величного століття” можна впізнати за рудим волоссям та вишиту золотом сукнею нефритового кольору. Саме у цьому вбранні Мер’єм Узерлі з’явилась ледве не на кожній афіші серіалу. Більш того, Роксолана часто з’являлась у кадрі стрічки саме в цій шикарній сукні. Варто зазначити, що Хюррем Султан часто “одягали” в сукні зелених відтінків, адже саме цей колір ідеально поєднується з вогняним волоссям персонажа.

Султанська сукня Роксолани відповідала вбранню Султана-Сулеймана
Султанська сукня Роксолани відповідала вбранню Султана-Сулеймана

Ця сукня виявилась для Хюррем-Султан знаковою, адже саме в цьому вбранні Султан-Сулеймен представив Роксолану як свою дружину та султаншу. Жовту сукню вдало прикривала темно-коричнева накидка, рукава якої були вишиті золотистими нитками. Загальний образ доповнювала масивна корона, яку сама Хюррем замовила після заміжжя – таким чином новоспечена султанша хотіла підкреслити свою силу та могутність.

Сливова сукня для поганих новин
Сливова сукня для поганих новин

Саме в цьому образі Хюррем-Султан дізналась, що її відправили разом з донькою до старого замку. В горі Роксолана сідає прямо на підлогу та починає гірко плакати. У цей момент Хюррем-Султан була одягнута в симпатичну сукню сливового відтінку. Шифоновий шлейф рукавів додавав наряду ніжності. На пошиття цієї сукні витратили 16 метрів тканини.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.