Як виглядає обличчя 73-річної Алли Пугачової крупним планом: перестаралася і натягнула шкіру до межі

Відома російська співачка Алла Пугачова в 73 роки не виглядає на свій вік, тому що користується послугами пластичних хірургів та робить підтяжки обличчя.

Алла Пугачова – найвідоміша зірка російської естради, життя якої постійно обговорюється користувачами Мережі. Нещодавно стало відомо, що співачка разом з маленькими дітьми від Максима Галкіна виїхала з росії до Ізраїлю і навіть отримала ізраїльське громадянство. Ходять чутки, що вона продає свій казковий замок у Підмосков’ї, де щасливо жила її родина, тому є всі підстави вважати, що Примадонна назавжди поїхала з країни.

Прихильники передбачали еміграцію Пугачової з рф ще на початку 2022 року, коли вона з Галкіним і двійнятами вперше за довгий час виїхала за кордон після початку повномасштабного вторгнення на територію України. Але перед початком навчального року Алла Борисівна, Ліза і Гаррі повернулися до свого дому і пішли в школу. Причиною покінчити з росією стало те, що Галкіна визнали іноземним агентом за його публічне засудження війни.

Нещодавно вперше після переїзду Алла Пугачова показала, як їй добре в Ізраїлі. В своєму Instagram артистка виклала фото в модному молодіжному образі та здивувала тим, наскільки молодо виглядає у 73 роки.

Як виглядає обличчя 73-річної Алли Пугачової крупним планом
Як виглядає обличчя 73-річної Алли Пугачової крупним планом

Особливо добре це видно на іншому знімку з Андрієм Макаревичем та Борисом Гребенщиковим, на якому Примадонна показала перетягнуте обличчя крупним планом. Зрозуміло, що в такому віці неможливо не мати зморшок без втручань спеціалістів з краси, тому користувачі Мережі впевнені, що Алла Борисівна зробила підтяжку обличчя.

Як виглядає обличчя 73-річної Алли Пугачової крупним планом
Як виглядає обличчя 73-річної Алли Пугачової крупним планом

Нагадаємо, Алла Пугачова не соромиться того, що робить пластику і розповідала, що через проблеми з серцем вона не може лягати на операції під загальним наркозом, тому вона робить невеликі підтяжки під місцевою анестезією, а також прибігає до маніпуляцій в області вилиць і лоба.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.