Як би виглядала Таюне, якби була чоловіком, а Олег Винник – жінкою? Вражаючий фотоексперимент

Відомий український співак Олег Винник та його бек-вокалістка Таюне мають безперечну зовнішність. Стало відомо, як би виглядали артисти, якби помінялись статтю

Український музикант Олег Винник має безперечну зовнішність. Завдяки своїм привабливим рисам він здобув чималу популярність серед українок та жінок в усьому світі. Хоча творчість та громадська діяльність артиста заслуговує не менше уваги, перше, що кидається кожному в очі – його зовнішність.

Багато прихильників впевнені, що насправді Олег Винник і Таїсія Сватко вже дуже давно таємно одружені
Багато прихильників впевнені, що насправді Олег Винник і Таїсія Сватко вже дуже давно таємно одружені

У дружини він собі обрав не менш симпатичну людину. Багато прихильників впевнені, що Винника та Таїсію Сватко пов’язують не лише професійні стосунки. Так, українська співачка Таюне приголомшила та підкорила не одного прихильника своєю неземною зовнішністю. Будь-яка інша жінка могла б розчинитись поруч з імпозантним Винником, але ця історія не про Таюне.

Разом Олег Винник і Таїсія Сватко створюють ідеальний симбіоз. На артистів приємно дивитись не лише на сцені, але й в реальному житті. Проте, чи не було вам колись цікаво, як би виглядав український співак, якби народився жінкою? А яку б зовнішність мала його дружина, якби раптом була чоловіком? Пропонуємо переглянути результати приголомшливого фотоексперименту.

Олег Винник в образі жінки

В реальному житті багато прихильників вважають українського співака ледве не ідеалом чоловіка. Втім, в образі жінки артист виглядає не гірше. Більш того, виразні очі лише прикрашає невелика кількість макіяжу, а тонкі вуста у грайливій усмішці роблять артиста (або артистку?) не менш симпатичною.

Приблизно так виглядав би Олег Винник, якби був жінкою
Приблизно так виглядав би Олег Винник, якби був жінкою

Як би дивно це не звучало, але Олегу Виннику пасує бути жінкою. Універсальна форма обличчя та “жіночна” зачіска співака пасує йому навіть в образі протилежної статі. Втім, чи були б його пісні такими ж чуттєвими, якби він звертався до коханого, а не коханої?

Таюне в образі чоловіка

Таїсія Сватко в образі чоловіка виглядає набагато мужньою та грубою. Романтична та приваблива Таюне абсолютно і повністю змінилась, а чорна борода зробила її майже не схожою на себе. У цій фотографії важко впізнати Таїсію та й букет тепер тут ні до чого…

Як би виглядала Таюне в чоловічому образі
Як би виглядала Таюне в чоловічому образі

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.