Донька Брежнєвої показала, як відсвяткувала Хелловін разом зі своїм бойфрендом: вона – відьмочка, він – бандит

Донька відомої співачки Віри Брежнєвої показала своїм підписникам, як святкувала цьогорічний Хелловін. Соня Кіперман прийшла на вечірку з хлопцем у цікавих образах

У відомої співачки Віри Брежнєвої є дві доньки від двох чоловіків. Старша Соня Войченко, або як сама себе підписує дівчина – Кіперман, з’явилась на світ у першому шлюбі співачки. Молодша Сара Кіперман народилась десять років тому, коли Віра Брежнєва була в шлюбі з Михайлом Кіперманом. Старша Соня нині навчається в Сполучених Штатах Америки.

Старша донька Віри Брежнєвої Соня Кіперман відвідала американську вечірку на честь Гелловіну та показала, як нарядилась разом зі своїм хлопцем
Старша донька Віри Брежнєвої Соня Кіперман відвідала американську вечірку на честь Гелловіну та показала, як нарядилась разом зі своїм хлопцем

Донька Віри Брежнєвої показала, як відсвяткувала Хелловін

21-річна Соня Кіперман продемонструвала своїм підписникам кадри з американської вечірки на честь свята Хелловін. Нагадаємо, що в усьому світі Хелловін (або ж Гелловін) є доволі розповсюдженим святом, яке вважається і найстрашнішим, і найвеселішим днем року в один і той самий час.

З найбільшим “розмахом” ніч проти 1 листопада святкують в Америці, Великобританії, Ірландії та Канаді. Втім, до списку тих, хто полюбляє веселитись цього дня, входить ще чимало країн. Під час святкувань люди одягаються в найрізноманітніші образи, а неординарність костюмів залежить від придумкуватості автора. Так, Соня Кіперман теж вирішила відвідати вечірку на честь Хелловіна та показала, який костюм обрала для себе.

Соня Кіперман продемонструвала свій костюм на цьогорічний Хелловін, а також похизувалась брутальним образом бойфренда
Соня Кіперман продемонструвала свій костюм на цьогорічний Хелловін, а також похизувалась брутальним образом бойфренда

21-річна донька відомої співачки Віри Брежнєвої вирішила Хелловінської ночі перевтілитись на відьмочку. Для цього Соня Кіперман одягла чорну обтислу сукню з високим вирізом, який продемонстрував ноги дівчини. На руки донька Брежнєвої одягла симпатичні чорні рукавички, а на голові була відьомський капелюх темного фіолетового кольору з відблиском. Костюм відьми вдало підкреслив фігуру Соні Кіперман та ідеально підійшов під тематику вечірки.

Хлопець Соні Бек Добржанскі позував на фотографії у доволі брутальному образі. Хлопець одягнув чорні шкіряні штани й такого ж кольору футболку, а наверх накинув шкіряну куртку. Темні сонцезахисні окуляри додавали образу таємничості, а зачесане назад волосся й зовсім могло наштовхнути на думку, що Бек Хелловінського вечора став бандитом.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.