Солістка “The Hardkiss” Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки: подруга Кароль насправді не блондинка

Солістка української рок-групи "The Hardkiss" Юлія Саніна часто приміряє цікаві образи для сцени, але що ховається під її блондинистою перукою?

Юлія Саніна – відома українська співачка та солістка групи “The Hardkiss” з яскравою зовнішністю, сильним голосом і музичним талантом. Вона сама пише тексти й пісні до багатьох пісень, в цьому їй допомагає любов до літератури, звідки вона надихається для створення нових образів.

Для Юлії Саніної багато років образи втілює стиліст Слава Чайка. Завдяки його старанням модні та ексцентричні наряди і зачіски співачки запам’ятовуються так само, як і її хіти. За весь час існування групи Саніна не змінила традиціям та продовжує захоплювати прихильників надзвичайними луками.

Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки
Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки

Часто Юлія з’являється на публіці та сцені зі світлим волоссям і дуже яскравим макіяжем. Виявилося, що це перука і насправді у Саніної інший колір волосся. Під перукою ховаються темно-каштанові пасма, які їй дуже личать, адже натуральні відтінки завжди найкраще пасують до рис обличчя володарки.

Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки
Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки

Нагадаємо, Юлія Саніна іноді з’являється на рідкісних кадрах з ще однією дуже популярною українською артисткою – Тіною Кароль. Співачки записали спільну пісню “Вільна”, яка принесла їм перемогу в одній з номінацій премії Yuna. На “Танцях з зірками” співачки навіть танцювали один номер разом, а Тіна як ведуча шоу на той момент не змогла втримати об’єктивність і відкрито вболівала за подругу, хоча вони не називають себе подругами, оскільки вважають, що у жінок з такою шаленою зайнятістю взагалі не буває часу, щоб просто зустрітися за чашкою кави з подружкою.

Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки
Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки

Вони дуже тепло спілкуються. Як виявилося, зірки познайомилися дуже давно в талант-шоу, коли Тіні був 21 рік, а Юлі всього 15. Вже тоді Саніна розповідала, що створила групу і планує співати рок, блюз і джаз.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.