Микола Басков сильно розтовстів й змінився до невпізнання: російському артисту доводиться “не солодко” (ФОТО)

Якщо раніше російська публіка вважала співака Миколу Баскова ледве не ідеалом чоловічої зовнішності, то тепер артист точно позбувся цього звання. Знаменитість вразив змінами

Відомий російський співак та володар ледве не всіх сердець росіянок останнім часом сильно “здав позиції”. Так, Микола Басков точно позбувся звання одного з найпривабливіших артистів російської естради. Знаменитість з’явився на публіці й довів, що час не щадить нікого.

“Натуральний блондин”, який прославився своїм сценічним образом красунчика, останнім часом сильно себе запустив. Нещодавно знаменитість з’явився на телешоу “Життя і доля”, яке веде Борис Корчевніков та вразив присутніх серйозними змінами у своїй зовнішності. Так, навіть неозброєним оком можна було помітити, що Микола Басков набрав зайві кілограми.

Микола Басков прийшов на знімання телепроєкту Бориса Корчевнікова в костюмі, який невдало підкреслив недоліки його фігури
Микола Басков прийшов на знімання телепроєкту Бориса Корчевнікова в костюмі, який невдало підкреслив недоліки його фігури

Більш того, російський артист невдало підібрав костюм для виходу у світ. Так, Микола Басков ледве втиснувся до світлого костюма. Хоча навряд чи при таких серйозних змінах чорний колір міг би виправити становище, світла тканина лише підкреслила недоліки, що з’явились у фігурі російського співака Миколи Баскова.

Відомий російський музикант з’явився на телепроєкті та під час знімання епізоду “Життя і доля” навіть вирішив показати емоції – артист розплакався. Телеглядачі побачили чоловічу сльозу, коли той розповідав про смерть власного батька. Нагадаємо, що тато Миколи Баскова помер декілька років тому – 2019 року зірковий батько відійшов у той світ після тривалої боротьби з раком головного мозку.

Втім, навіть сентиментальна історія не змогла відвернути уваги телеглядачів та прихильників російського співака від того, що він набрав “декілька” зайвих кілограмів. Так, риси обличчя Миколи Баскова, які колись були немов відточені скульптором, тепер запливли. Більш того, в артиста тепер чітко видно друге підборіддя.

Микола Басков вразив своїх шанувальників та телеглядачів поганим зовнішнім виглядом та зайвими кілограмами
Микола Басков вразив своїх шанувальників та телеглядачів поганим зовнішнім виглядом та зайвими кілограмами

Крім того, російський артист вирішив відрізати своє колись довге біляве волосся. Хоча зміни не виявились кардинальними, варто зазначити, що раніше зачіска Миколи Баскова була дещо довшою. Тепер артист позбувся не лише безперечної фігури, але й зачіски, з якою став популярним.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.