Знаменитості, що наважилися народити дитину після 35 років: Катерина Осадча, Василіса Фролова, Онука

Зазвичай жінки намагаються народити дітей до 35 років. Але деякі зірки насмілюються стати старородками й дарують коханим чоловікам малюків, наближаючись до не фертильного віку.

Катерина Осадча – в 38 років

Телеведуча вперше вийшла заміж у 18 років за депутата Олега Поліщука. Первісток Ілля народився за рік, але молодята невдовзі розлучилися. Довгий час Катря ростила сина сама, та все змінюється. У 34 роки Осадча вийшла заміж удруге за колегу, з яким працювала на каналі “1+1”. І відразу після весілля подарувала Юрію Горбунову синочка Івана.

Катя Осадча народила третю дитину в 38 років

 

Різниця між двома дітьми в Осадчої складає 14 років. Коли Іванку було 4 рочки, його мама завагітніла втретє і в серпні 2021 року народила ще одного малюка, якого назвали Данилом.

Василіса Фролова – в 43 роки

Телеведуча надзвичайно здивувала прихильників, коли в 2021 році показала свій чималий живіт. Зірка довго приховувала ім’я майбутнього батька своєї дитини. Та 7 березня всі дізналися правду, що татусем новонародженого Родіона став продюсер Дмитро Котеленець.

Василіса Фролова народила першу дитину в 43 роки

 

Первісток він лише для 43-річної породіллі, а у чоловіка вже є двоє старших дітлахів. Василіса давно мріяла стати мамою, та ніяк не могла завагітніти. А коли вже не сподівалася, сталося диво. Дмитро просто допомагав дівчині перевезти речі з однієї квартири на іншу. Ніхто й подумати не міг, що ця випадкова зустріч матиме такі тривалі наслідки.

Онука – в 35 років

Ната Жижченко перебуває у шлюбі з Євгеном Філатовим ще з 2008 року. Пара музикантів вважала, що діти їм ні до чого. Вони закохані у власну справу і вдоволені життям. Лідери гуртів ONUKA і MANEKEN навіть сповістили рідним, що вони належать до чайлд-фрі.

Онука народила першу дитину в 35 років

 

Невдовзі після цього Ната відчула, що під серцем зародилося нове життя. Робити нічого, довелося народжувати. Так, родина, що складалася з двох людей і собаки, у 2020 році поповнилася ще й немовлятком. Первістка назвали Сашком на честь дідуся породіллі.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.