Надя Дорофєєва вкотре вагітна? Від кого і скільки разів зірці приписували вагітність: Позитив, Дантес, Кацурін

Надя Дорофєєва має багатомільйонну армію фанів, які ретельно слідкують не лише за творчістю, але й за особистим життям співачки. Зокрема, ніяк не дочекаються, коли зірка народить дитинку і всіляко лобіюють цей процес, як можуть.

Сподівалися на Дантеса

Вперше про вагітність Дорофєєвої чутки пішли в 2016 році. Усім здалося, що з-під тісного кардигана в солістки гурту “Время и стекло” випинає чималий животик.

Фанати помітили животик у Насті Дорофєєвої

Світлину Насті з Надею в мережу виклав Потап, і прихильники дружини Володимира Дантеса тут же почали робити ставки, буде одна дитина чи дві. На той час голубки жили в шлюбі вже рік, тож усякого можна було очікувати.

І знову в Дорофєєвої затісна сукня

Під час церемонії нагородження M1 Music Awards 2016 публіка знову розгледіла під Настиною сукнею, що міцно облягала тіло, ознаки вагітності. Навіть ноги співачки фанатам видалися налитими, тож вердикт у коментах був однозначний – вагітна. Так що вітали знаменитість не лише з перемогою в номінації “Гурт року”, але й з майбутнім поповненням у родині.

Підозрювали Позитива

Цього разу олії у вогонь підлив Юрій Горбунов. Саме ведучий поділився в мережі світлиною, на якій разом із Позитивом прислухаються до живота Дорофєєвої.

Невже винуватець вагітності Наді Позитив?

Оскільки підпису під фото не було, кожен додумав його сам. Декому навіть спало на думку, що чоловік Каті Осадчої натякає на батьківство колеги по співочому дуету. Невдовзі про інцидент з Олексієм усі забули. Але шанувальники знаменитості вирішили підштовхнути Надю з Володимиром до більш рішучих дій.

Завдяки Фотошопу наклепали чимало маленьких “дантесиків”. А найбільш вправні ще й живіт до фото Дорофєєвої причепили. Найвдаліші доробки співачка зі сміхом опублікувала в своїх Сторіз, запевнивши, що вони з Гудковим справді мріють про дитинку.

Остання надія – на Кацуріна

Монатік піддався масовому психозу і теж нафотошопив Надії животик. Такою світлиною співак привітав колегу Гудкова з днем народженням. Напевно, був не в курсі, що в зірковому сімействі почалися негаразди.

Після розлучення Надії з Дантесом і появи в її житті нового чоловіка “вагітний” бум у мережі, мабуть, поновиться. Тепер уже прихильники зірки почнуть сподіватися на поповнення від Кацуріна. Адже з колишньою дружиною Міша мав відразу двох діточок. Після зради ресторатора Даша знайшла втіху в обіймах колишнього Дорофеєвої Володі. Відбувся рівноцінний обмін.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.