Знаменитості радіють осені, немов діти: Нікітюк прикрилася листочком, а Каменських видерлася на Потапа

Золота осінь – настільки прекрасна пора, що додає настрою і змушує робити трішечки безглузді вчинки. Ось і зірки, побачивши різнобарвний листопад, не стримували себе від радості.

Настя Каменських і Потап

Подружжя вже 5 років поспіль не співає дуетом, а займаються окремими проєктами. Ось і виходить, що бачаться не так часто, як хотілося б. Але якщо доля дарує зустріч, то відриваються на повну котушку.

У Потапа в одній руці Настя, а в іншій – палиця

Зірки під час прогулянки осіннім лісом вирішили пострибати й попустувати. А Потап настільки розійшовся, що навіть підхопив кохану дружину на руки.

Катя Осадча

Незмінна ведуча “Світського життя” вибралася на свіже повітрячко з середнім сином Іваном. Данило ще дуже маленький, щоб брати участь у таких активних забавах. А Ілля навчається за кордоном, тож бачиться з мамою і братиками дуже рідко.

Катя Осадча влаштувала для сина ванну з листя

Іванко ж залюбки занурюється разом із матусею в намети опалого листя. А зірка ні в чому не відстає від дитини.

Лілія Ребрик

Колишня гімнастка, що разом із чоловіком Андрієм Диким виховує двох донечок, пригадала гімнастичне минуле. Під час прогулянки золотим парком вона розігналася і підстрибнула настільки високо, як тільки дозволяє розтяжка.

Стрибунка Лілія Ребрик

Дівчатка, що залишилися за кадром, невдовзі приєднаються до зіркової матусі. Можливо, й татусь не зможе стриматися й виконає осінній бальний танок.

Леся Нікітюк

Найбільш креативною виявилася телеведуча і гумористка. Вона вирішила замість вбрання використати фігурний золотавий листочок, який щойно зірвався з гілки і відбув в останній політ.

Осінній прикид від Лесі Нікітюк

Шкода, що жовтий лист перекрив усі принади знаменитої особистості. Хотілося б побачити трішки більше відвертості.

Маша Єфросиніна

Перервати прогулянку і повернутися додому з Маріїнського парку гарної осінньої днини неможливо. От і телеведуча з 8-річним синочком Сашком ніяк не наважиться зайнятися справами.

Маша Єфросиніна з сином Сашком милуються осінньою галявиною

Сидять собі на листячку і насолоджуються останніми теплими днями перед початком зими.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.