Їй був рік, коли батька не стало: як зараз виглядає 15-річна донька Олександра Абдулова, яка пішла його шляхом

Олександр Абдулов був кумиром для мільйонів телеглядачів. Його обожнювали всі. Донька Євгенія з віком стає все більш схожою на зіркового батька – така ж активна і харизматична. 15-річна дівчина вже встигла знятися в кіно.

З мамою Жені Юлією Абдуловою актор прожив зовсім недовго. Коли Олександр помер від раку, доньці ще й рік не минув. Але вона й досі пам’ятає татову сорочку, і в пам’яті виринають якісь уривчасті епізоди, пов’язані з ним. Вони з мамою мешкають у квартирі, що дісталася тату від “Ленкому”. Мало з ким спілкуються, але з рідними Абдулова родичаються.

Юлія Абдулова з Євгенією, донькою Олександра

З кожним днем Євгенія розквітає немов троянда і нагадує зовнішнім виглядом свого зіркового татка. Проникливі погляди виразних очей в обох практично ідентичні. У свої 15 років вона вже встигла з’явитися на екрані поряд із Максимом Аверіним і Катериною Клімовою. Юнці дісталася невелика роль доньки головних героїв у мелодрамі “Любов і Сакс”.

Наполеглива і самостійна Женя

Від татуся юна Абдулова успадкувала неймовірну впертість. Лариса Доліна згадувала, що одного разу хотіла сфотографуватися з дівчинкою, зустрівши біля могили батька, але та навідріз відмовилася. У дитинстві Марк Захаров запланував вихід Жені на сцену з однією коротенькою фразою. Мала вивчила текст, все пропрацювала, але під час вистави сказала, що не покажеться перед глядачами, і не відступилася від свого слова. Вся в тата.

Донька Олександра Абдулова все більше нагадує тата

Євгенії не дуже подобається бути актрисою, підкоряючись чиїмсь наказам. Вона швидше мріє про долю режисера, щоб одноособово розпоряджатися на знімальному майданчику. Мама проти, щоб донька продовжувала родинну династію, бо знає все про зворотний бік популярності. Але Женя, як завжди, прийматиме рішення сама.

Олександр помер 3 січня 2008 року в 54-річному віці, коли Жені було лише 9 місяців. Шкода, що люблячого батька не було поруч усі ці роки. Він би обов’язково допоміг доньці визначитися з професією в житті.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.