Учасниці “Холостяка-12” масово виїхали до Америки: чи зустрінуть там дівчата Алекса Топольского?

Глядачам демонструють випуски 12 сезону шоу "Холостяк" зараз, але знімання відбувалися 9 місяців тому. За цей час у житті учасниць відбулося чимало змін. Відразу кілька дівчат нині перебувають у США. Невже перемістилися ближченько до Алекса Топольського?

Настя, одеситка

Настя перебуває в Беверлі-Гіллз

Дівчина займається нутриціологією. Вперше Настя народила дитину в 16 років. Зараз у неї вже двійко діточок. У Беверлі-Гіллз красуня потрапила в березні, перейшовши кордон із Мексикою разом із батьками. За візою дівчина зверталася 4 рази, але ні студентську, ні туристичну їй не дали. Втрапити на навчання до NYFA теж не вийшло. До того ж мешканка Одеси скаржиться, що відстань убила її кохання.

Саша, харків’янка

Саша перебуває в Нью-Йорку

Саме ця учасниця шоу заволоділа увагою холостяка, влаштувавши різноколірне багаття. Вже в березні Олександра почала викладати в мережу світлини з Каліфорнії. В Америку втрапила через мексиканську Тіхуану. Нині струнка красуня перебуває в Нью-Йорку, хоча з постійним місцем проживання поки ще не визначилася. Оскільки у візі дівчині двічі відмовили, вона отримала на кордоні пароль, за яким може перебувати в країні. За цей час Саша збирається оформити посвідку на проживання.

Марина, харків’янка

Марина опинилася в Лос-Анджелесі

Від декольте б’юті-косметологині у золотавій сукні Топольський довго не міг відвести погляду. Марина заякорилася в Лос-Анджелесі, де має чимало друзів. Виявляється, і тут багато охочих робити ін’єкції для краси. Переїжджати до Америки телезірка не збиралася, але змусив вдатися до такого кроку страх за життя.

Вікторія, киянка

Вікторія тимчасово перебуває в Маямі

Екскохана Тараса Цимбалюка опинилася в Штатах ще до того, як почали знімати “Холостяка”. У січні перед війною актриса приїхала в Україну. Згодом довелося повернутися назад у Маямі. Дівчина не збирається надовго затримуватися за океаном. Має намір згодом приїхати на батьківщину і залишитися в Києві назавжди.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.