Як виглядала найбагатша співачка України Камалія в юності: до слави, популярності та заміжжя з мільярдером

Камалія почала будувати свою співочу кар'єру ще з юнацтва. Однак навіть найбільші прихильники артистки вже не пам'ятають, якою вона була чверть століття назад до популярності та слави.

Камалія – не лише дружина пакистанського мільярдера. Ще до одруження з Мохаммадом Захуром вона мала успішну співочу та модельну кар’єру.

Наталія Шмаренкова (справжнє ім’я Камалії)  з дитинства займалася музикою. У шкільні роки дівчина співала у танцювально-вокальному ансамблю під назвою “Дзвіночок”, а пізніше у хорі. Крім того, майбутня зірка паралельно із середньою освітою ходила в музичну школу, де вчилася грати на скрипці. Після закінчення 9 класу школи Наталія поступила в  Київський державний коледж естрадного та циркового мистецтва, де обрала для себе напрямок “артист естради”.

Як виглядала Камалія в юності
Як виглядала Камалія в юності

Перший успіх до дівчини прийшов у віці 16 років, тоді Камалія взяла участь у телевізійному конкурсі “Телешанс”, де здобула перемогу. Так і почалася музична кар’єра співачки. Дівчину почали запрошувати на концерти і платити перші гроші за її спів.

В 1997 році, у віці 20 років, Камалія записала свою власну пісню “У стилі техно” і зняла кліп. Ось, як виглядала юна співачка у своїй першій відеороботі:

Як виглядала Камалія в юності
Як виглядала Камалія в юності

Після випуску кліпу співачка записала свій перший альбом. І хоча Камалія вже була достатньо відомою виконавицею, вона вирішила продовжити навчання і вступила в  Київський університет культури і мистецтв, де обрала напрям “Акторська майстерність та режисура”.

Варто відзначити, що Камалія сама являється авторкою своїх пісень. Артистка має по-справжньому сильний вокал – колоратурне сопрано в 4 октави, то ж вона могла навіть бути оперною співачкою.

Мама Камалії Інна Шмаренкова відіграла неабияку роль у кар’єрі доньки. Вона не лише з дитинства привчала її до музики, а й довгий час була її продюсером. Цікаво, що саме мама артистки вигадала їй такий милозвучний псевдонім “Камалія”.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.