Без макіяжу та фотошопу: як виглядають зблизька обличчя Падалко, Таран, Мосейчук та інших зірок ТСН без гриму

Публіка звикла бачити цих жінок завжди в стильному вбранні, з ідеальною зачіскою та професійним макіяжем. В такому вигляді вони з'являються щодня в ефірі ТСН. Втім, в звичайному житті ведучі виглядають по-ншому.

Зараз майже кожен українець знає в обличчя ведучих ТСН Марічку Падалко, Лідію Таран, Наталію Мосейчук та ведучу “Сніданку з “1+1” Людмилу Барбір. Адже саме вони щодня з’являються на телеекранах і сповіщають про найголовніші новини країни. Телеглядачі звикли, що ведучі завжди виглядають бездоганно. Однак, вони, як і інші жінки, приходячи додому, змивають макіяж, одягають зручний одяг і звязують волосся у зручний хвостик.

Марічка Падалко

46-річна Марічка Падалко не соромиться свого віку і змін, які з нею відбуваються. Жінка інколи публікує в своєму Інстаграм-блозі фото, де вона без макіяжу, а в 2021 році вона навіть вийшла в ефір ТСН без гриму. Тоді в світі відзначали день природної жіночої краси. Тож в цей день телеведуча вирішила показати своє реальне обличчя глядачам. Варто відзначити, що Марічка виглядає достойно на свій вік.

Як виглядає Марічка Падалко без макіяжу
Як виглядає Марічка Падалко без макіяжу

Лідія Таран

45-річна Лідія Таран може похвалитися своєю вродою і робить це. В ефірі телеведуча завжди виглядає розкішно, однак в Інстаграм-блозі зірки є безліч фотознімків, де вона позує без макіяжу та з розтріпаним волоссям. Варто відзначити, що Лідія виглядає набагато молодше свого віку.

Як виглядає Лідія Таран без макіяжу
Як виглядає Лідія Таран без макіяжу

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук на відміну від Падалко і Таран в соціальних мережах не показує своє приватне життя. Тож домашніх фото без макіяжу та в теплих капцях ведуча не публікує. Однак в Мережі все ж можна віднайти її знімки без гриму. 49-річна Мосейчук дуже приваблива навіть без макіяжу.

Як виглядає Наталія Мосейчук без макіяжу
Як виглядає Наталія Мосейчук без макіяжу

Людмила Барбір

Ведуча програми “Сніданок з 1+1” завжди з’являється в ефірі шоу з яскравим макіяжем та у розкішних сукнях. Без гриму ведучу практично неможливо побачити. Однак в 2021 році Людмила Барбір у день жіночої краси підтримала Марічку Падалко і вийшла в ефір без макіяжу. Варто відзначити, що без гриму ведуча виглядає дещо інакше.

Як виглядає Людмила Барбір без макіяжу
Як виглядає Людмила Барбір без макіяжу

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.