В окулярах біля рояля. Alyosha вперше показала дворічну доньку від Тараса Тополі: “Марія Тарасівна підростає”

Відома українська співачка Alyosha та дружина соліста групи "Антитіла" Тараса Тополі показала їх дворічну доньку Марію, яку вони довгий час берегли від камер.

Після того, як в Україні почалася повномасштабна війна, зірковій парі Alyosha і Тараса Тополі прийшлося розлучитися, як і багатьом українським сім’ям. Соліст “Антитіл” зразу став добровольцем на службі як парамедик, а дружині наказав ще 24 лютого брати дітей і їхати з Києва. Співачка з двома синами і дочкою декілька тижнів провела на західній Україні у їх няні, а потім через Польщу вилетіла в Сполучені Штати Америки до родичів Тараса.

У музиканта давно живуть в США мама, вітчим, тітка, тому родину було кому прийняти. З лютого по серпень Тарас Тополя і його колеги по групі служили на передовій, зараз вони займаються культурним фронтом і тепер він має можливість частіше бачити дружину і дітей. У пари підростають сини Марк, Роман і дочка Марія. Дівчинка народилася у них в 2020 році і вони довго не показували її обличчя на фото. Нарешті прихильникам вдалося побачити, як виглядає донька Тополі і Альоші.

Alyosha вперше показала дворічну доньку від Тараса Тополі
Alyosha вперше показала дворічну доньку від Тараса Тополі

Співачка виклала в Instagram кумедне фото з дівчинкою, яка постала в кадрі біля роялю, в темних сонцезахисних окулярах і з хвостиком:

Де ноти? Хто забрав ноти? Не видно… Цей осліплююцє білий лояль з’їв ноти!

, – підписала фото Alyosha

Користувачам Мережі дуже сподобався знімок:

  • “Гени вони такі , тож тримайтеся, дорогі мої, Марія Тарасівна підростає”;
  • “Росте майбутня зірочка”;
  • “Яка крута!”.

Також ще одне фото з донькою виклав Тарас Тополя, щоб подякувати прихильникам за те, що він переміг в голосуванні на журі в нацвідборі на Євробачення-2023:

Дякую всім хто віддав свій голос! Ціную. Постараюся відповідати очікуванням. А ось моє найдорожче у світі журі вже давно в правильному кріслі. Безпристрасне, модне і суворе. Дякую кохана за цю принцесулю

, – написав Тополя.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.