Катерина Осадча показала, як носити наймоднішу куртку-сорочку: стала трендом осені 2022 (ФОТО)

Відома українська телеведуча в новому дописі в Інстаграмі показала, як правильно комбінувати речі з осіннім трендом 2022 року. Катя Осадча вразила модним образом

Українська телеведуча Катерина Осадча сьогодні поділилась зі своїми підписниками поточним настроєм. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість філософськи розмірковувала про події, які відбуваються в житті кожного українця. Крім того, Катерина Осадча показала, як правильно одягати та носити цьогорічний тренд – куртку-сорочку.

Знаменитість показала новий осінній тренд

Катерина Осадча поділилась зі своїми шанувальниками осінньою фотографією. На фоні жовтогарячого листя, як щойно впало з дерев, знаменитість буквально сховалась в оверсайз куртці-сорчці. Катя Осадча сховала руки у великі рукава трендового елементу гардеробу та показала, як правильно носити такі речі восени – з однотонними штанами та простим взуттям.

Катерина Осадча в трендовій куртці
Катерина Осадча в трендовій куртці

Катерина Осадча про свій моральний стан

У новому дописі українська телеведуча розповіла про те, що останнім часом люди припинили дивуватись, коли бачать в чоловічих очах сльози. Катерина Осадча зазначила, що нарешті людям вдалось позбутись стереотипу про те, що чоловіки не плачуть, адже в таких важких умовах сльози – єдиний спосіб висловити свої почуття та допомогти собі не зірватись.

Наші очі – це такий маячок внутрішнього надлому, ми вдивляємося в очі одне одного, аби не ранити, іноді, не продовжувати історію, або просто змінити тему і не дозволити сльозам покотитися

– розмірковує на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість.

Крім того, зазначила Катерина Осадча, сьогодні кожен навчився плакати так, аби не викликати в інших почуття жалості. Знаменитість зазначила, що в кожного очі часто наповнюються сльозами, втім таке явище не спричинене бажанням, аби людину “пожаліли”.

У коментарях до нового допису Катерини Осадчої шанувальники та підписники зірки залишили чимало відвертих зізнань та теплих слів:

  • “Нехай буде більше сліз радощів! Ми наплакались вже всі вдосталь”;
  • “Просто очі іноді наповнюються сльозами… Як точно сказано, Катя”;
  • “Катерино, ви все точно написали! Думаю, більшість з нас так відчувають. А ще, кожному з нас треба трошки тепла, підтримки і обіймів… Обіймаю всіх, кому це необхідно… і все буде Україна!”;

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.