“Стримана чуйність”: Перша леді Олена Зеленська показала еталонний образ – пучок за 1 хвилину і золоті гудзики

Перша леді України Олена Зеленська має неймовірне відчуття стилю. Вишукані образи дружини українського Президента завжди викликають захоплення публіки.

Перша леді відіграє велику роль в іміджі країни. Дружина Президента завжди має бути присутня на різних заходах, а також підтримувати дипломатичні стосунки з першими леді інших країн.

Олена Зеленська після отримання статусу першої леді взяла на себе більше вищеперерахованих обов’язків. Вона обрала для себе чотири основні напрямки діяльності: культурну дипломатію, реформування системи харчування у школах, безбар’єрний простір та рівні можливості для всіх українців.

Олена Зеленська розповіла про своє життя під час війни і зізналась, що стала сильнішою
Олена Зеленська показала еталонний образ – пучок за одну хвилину та золоті гудзики

Про свою роботу Олена Зеленська розповідає в своєму Інстаграм-блозі. Так, нещодавно перша леді поділилася результатами ділової зустрічі з меценатом Говардом Баффетом, який заявив, що допоможе відбудовувати Україну. Чоловік вирішив допомогти українцям в сфері освіти і вже обговорив план дій з Оленою Зеленською.

За словами першої леді, в Бучі побудують нове підприємство, яке буда направлене на приготування їжі для школярів. Це підприємство буде готувати обіди для учнів 31 школи.

Зеленська додала, що тарту робіт усе готово: відведено земельну ділянку, розроблено технологічний проєкт і планувальні рішення.

Також перша леді оприлюднила фото з меценатом Говардом Баффетом, які були зроблені під час ділової зустрічі. На знімку Олена Зеленська продемонструвала стильний образ: вишуканий і при цьому стриманий.

Так, Олена була одягнена в теплий чорний жакет із золотими гудзиками, чорні класичні штани та білу футболку. Зеленська зробила стильну зачіску – пучок із вільними пасмами.

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни Олена Зеленська взяла на себе ще більше обов’язків. Перша леді налагоджує дипломатичні зв’язки із західними партнерами, які підтримують Україну і домовляється про фінансову і воєнну допомогу. Також Зеленська дає багато інтерв’ю закордонним журналістам і розголошує інформацію про терористичні дії російської армії на території України.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.