Халат, туфлі, шкарпетки і нічого зайвого: запальний Хіменес-Браво показав, як модно одягатись цієї осені

Відомий український шеф-кухар здивував шанувальників вибором одягу. Частина прихильників захопилась його почуттям гумору, втім інші дії Ектора Хіменеса-Браво не оцінили

Український кухар та популярний блогер з Колумбії Ектор Хіменес-Браво вміє здивувати своїх прихильників. Нещодавно на сторінці знаменитості з’явилось цікаве фото, на якому він позує в одному халаті посеред супермаркету. Поки одна частина шанувальників знайшла допис кумедним та нестандартним, іншу частину підписників така поведінка Ектора обурила.

Ектор Хіменес-Браво пройшовся магазином в одному халаті

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість поділився дописом про важливість реагування на сигнали повітряних тривог. До публікації кухар додав свою фотографію в супермаркеті. Варто зазначити, що Ектор Хіменес-Браво обрав доволі сміливе вбрання для походу в магазин.

Так, на кухареві був білий халат, а на його ногах – шкарпетки та лакові блискучі туфлі. В руках Ектор Хіменес-Браво тримав магазинний кошик з продуктами та обирав, які краще придбати банани. На обличчі знаменитості палала усмішка, а його волосся було акуратно зачесане назад.

Ектор Хіменес-Браво вразив вибором одягу для фотосесії в супермаркеті
Ектор Хіменес-Браво вразив вибором одягу для фотосесії в супермаркеті

В описі до публікації знаменитість вирішив поділитись практичними порадами, що робити під час повітряних тривог. Так, шеф-кухар зазначив, що для заспокоєння потрібно взяти на руки кота та ввімкнути пісні Олега Винника. Крім цього Ектор Хіменес-Браво також розписав кілька інших пунктів, але вчасно попередив, що все це – просто жарти.

Після цього знаменитість зазначив, що під час оголошення сигналу повітряної тривоги потрібно одразу знайти та вирушити до найближчого укриття. Втім, у коментарях не всі підписники оцінили почуття гумору Ектора Хіменеса-Браво. Так, декотрим шанувальникам така поведінка знаменитості здалась неповагою.

У коментарях підписники не оцінили почуття гумору відомого українського кулінара та шеф-кухаря
У коментарях підписники не оцінили почуття гумору відомого українського кулінара та шеф-кухаря

Одна з підписниць Ектора Хіменеса-Браво зазначила, що йому має бути соромно за те, що він під час війни дозволяє собі “вихвалятись” блискучими туфлями. Крім того, користувачка Інстаграму заявила, що це абсолютна неповага з боку знаменитості.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.