Як виглядає свекруха Камалії – мама Мохаммада Захура, яку він залишив на історичній батьківщині: східна краса

Зіркова пара Камалії та Мохаммада Захура ледве не миттєво завоювала популярність та любов прихильників. У мережі з'явилось фото свекрухи української співачки

Історія знайомства та кохання української співачки Камалії та пакистанського мільярдера Мохаммада Захура зачаровує та надихає одночасно. Так, в одному з інтерв’ю артистка зізнавалась, що кохання спіткало її несподівано. Втім, пройшло чимало років з дня знайомства відомої пари, а їхня любов не згасає. То що ж у мережі відомо про східну свекруху Камалії та як вона виглядає?

Історія одруження Камалії та Мохаммада Захура

Зірковий чоловік Камалії довго та красиво залицявся до своєї майбутньої дружини. Пізніше співачка “розтала” та почала зустрічатись зі своїм загадковим кавалером. Як і у будь-якої іншої пари, у стосунках Камалії та Мохаммада Захура настав момент, коли вони замислились про весілля. Втім, пізніше виявилось, що пакистанець не зізнався своїй сім’ї про заручини з коханою. Більш того, родичі Мохаммада Захура навіть не знали про існування Камалії.

Мохаммад Захур та Камалія одружились несподівано 
Мохаммад Захур та Камалія одружились несподівано

Вам може здатись дивним той факт, що Мохаммад не розповів нічого своїй сім’ї. Проте, існує інша історія, яка здивує ще більше: пакистанець не сказав про весілля навіть нареченій. Так, Захур повіз Камалію на свою батьківщину з візитом до родичів, а також ніби-то на весілля його друзів. Втім, коли українська співачка приїхала до Пакистану, її одягнули в традиційну сукню та влаштували весілля.

Знаменитість була без сумнівів рада такому розвитку подій, але, зізнається Мохаммад Захур, вона б ніколи не погодилась на одруження, якби знала про нього заздалегідь. Причиною такого рішення став досвід в інших стосунках. Так, до зустрічі з Захуром до Камалії залицявся занадто наполегливий кавалер, який залишив у неї неприємні спогади про себе.

Мама Мохаммада Захура вразила красою Сходу

Чоловік української співачки Камалії раніше відверто зізнався в тому, чого його мати не знала про весілля. Ситуація склалась саме так, адже майбутня свекруха Камалії навіть не знала про те, що її син розлучився. За східними традиціями, батьки самостійно обрали для Мохаммада Захура дружину.

Як виглядає свекруха Камалії та мама Мохаммада Захура
Як виглядає свекруха Камалії та мама Мохаммада Захура

Втім, у нього не склалось з жінкою і вона не виявилась коханням усього його життя. Саме тому він розлучився та продовжував просто забезпечувати колишню та їхніх дітей. А от мамі розповідати про розлуку не схотів – аби не засмучувати рідну людину.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.