Красиві блузи, трендові легінси, чудернацькі сукні: мережа захоплюється красою дружини Олега Винника Таюне

Таємна дружина Олега Винника завоювала любов публіки своїм вокальним талантом та тендітною натурою. Пропонуємо пригадати, в яких нарядах артистка виглядала найвдаліше

Дружина відомого українського співака Олега Винника давно завоювала популярність серед публіки. Хоча артист приховує своє справжнє кохання, всі давно знають – саме Таїсії Сватко належить серце кумира та буквально ідола мільйонів українок. Варто зазначити, що Олег Винник і Таїсія Сватко – ідеальна пара. Обидва мають привабливу зовнішність, а поруч одне з одним виглядають як пара з глянцевих журналів.

Почуття стилю присутнє в обох артистів. У цьому матеріалі пропонуємо пригадати найкрасивіші та найефектніші образи, в яких українська співачка Таюне коли-небудь з’являлась на сцені.

Поєднання непоєднуваного

Таїсія Сватко зуміла цікаво поєднати кольори, фактури та речі, які, здавалось би, неможливо комбінувати в одному образі. Так, артистка одягла чорну сукню незвичного крою з щільної тканини, а на ноги вирішила взути грубі чорні черевики з білими шнурками. Темний образ розбавили колготи яскравого кольору – сині в сіточку.

Таюне зуміла зробити з непоєднуваної комбінації цікавий образ
Таюне зуміла зробити з непоєднуваної комбінації цікавий образ

Старомодна кофтинка заграла новими барвами

Останнім часом люди дедалі частіше підхоплюють тренд, який полягає в тому, аби не викидати старі речі, а намагатись зробити з них цікаві образи. Схоже, що Таїсія Сватко підхопила моду та вирішила дати старій кофтинці нове життя. Варто зауважити, що артистці це вдалось! Одяг безперечно пасує її образу й підкреслює фігуру. Напівпрозора кофтинка має відкриті плечі, а коротка зачіска Таюне лише підкреслює тендітні ключиці співачки.

Таїсія Сватко одягла напівпрозору кофтинку
Таїсія Сватко одягла напівпрозору кофтинку

Сукня в сірих тонах із цікавими чорними деталями

У цьому образі Таюне бачив ледве не кожен фанат. Прихильники швидко полюбили чорно-сіру сукню, тому цей знімок став доволі популярним. У цьому наряді ідеально все – від незвичайного та трендового крою одягу до кольорового забарвлення та дрібних деталей. Таїсія Сватко вирішила знову продемонструвати свої ключиці й не промахнулась, адже такі образи зірці дуже пасують. Невеликий виріз у спідниці підкреслює стрункий стан дружини Олега Винника.

Таюне в чорно-сірій сукні захопила фанатів
Таюне в чорно-сірій сукні захопила фанатів

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.