Тіна Кароль в мініатюрному боді і на підборах показала свою реальну фігуру: мама Дана Балана позаздрить

Тіна Кароль являється не лише однією з найвідоміших і найуспішніших співачок України, а і найкрасивіших. Нещодавно артистка опублікувала ряд фото, де вона позує у крихітному боді і вразила формами своїх прихильників.

Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України по версії журналу “Viva”. Це і не дивно, адже 37-річна співачка володіє прекрасною фігурою, красивими рисами обличчя та вміє вдало підкреслити свої достоїнства правильним одягом та макіяжем.

Кожен образ, в якому Тіна з’являється на публіці, можна розглядати, як окремий витвір мистецтва. Співачка полюбляє брендові сукні, які підкреслюють її жіночність, а також незвичайні аксесуари.

Самые роскошные платья Тины Кароль
Тіна Кароль в мініатюрному боді і на підборах показала свою реальну фігуру

Нещодавно артистка порадувала своїх прихильників дещо відвертим образом. Співачка оприлюднила невелике відео із фотосесії, де вона позувала у мініатюрному чорному боді, чорних колготах та на підборах. Свій образ співачка доповнила яскравим макіяжем з акцентом на губах та розпущеним волоссям.

Варто відзначити, що артистка має розкішну фігуру. Це відмітили і прихильники в коментарях.

Ось, що написали коментатори:

  • “Жінка поцілована Богом”;
  • “Можна зійти з розуму”;
  • “Яка розкішна!”;
  • “Чарівна дівчина з розкішною фігурою”;
  • “Найкрасивіша і талановита”;
  • “Краса неописуєма”.

Варто відзначити, що Тіна Кароль докладає масу зусиль, щоб виглядати саме так. Співачка зізнається, що має схильність до повноти, тож не дозволяє собі шматочок торту навіть у власний день народження. Співачка дуже ретельно слідкує за своїм харчуванням і щодня годинами займається у спортивновному залі. Тіна навіть облаштувала спортзал у себе вдома, щоб завжди мати змогу тренуватися.

Щодо харчування, співачка повністю викреслила із свого життя солодке і майже не їсть вуглеводів. При цьому Тіна зізнається, що являється солодкоїжкою і обожнює кремові тістечка. Однак заради фігури, вона відмовилась і від них.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.