Анатолій Анатоліч вподобав модну стрижку боб каре: фото нової зачіски вже у мережі – надихався Оленою Кравець

Відомий український телеведучий вразив змінами у зовнішності. Схоже, що знаменитості припала до душі модна зачіска боб каре – у мережі з'явились перші фото Анатоліча

Схоже, що відомий український телеведучий втомився постійно відвідувати перукаря та вирішив розгулювати з трендовою зачіскою боб каре. На останніх фотографіях, які знаменитість публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, добре видно, що його волосся помітно відросло.

Модна зачіска Анатолія Анатоліча

Нещодавно український телеведучий поділився на своїй сторінці відео, в яких розповідає про благодійний марафон, у якому взяв участь. Цікавою деталлю виявилось те, що знаменитість вперше продемонстрував у мережі оновлену зачіску. Так, волосся Анатолія Анатоліча тепер підстрижене в техніці боб каре. Ззаду пасма трішки коротші, а спереду локони падають йому на обличчя.

Анатолій Анатоліч показав свою нову зачіску в стилі боб каре
Анатолій Анатоліч показав свою нову зачіску в стилі боб каре

Втім, схоже, що артист досі не звик до того, що тепер його волосся не таке коротке, як раніше. З відрослими пасмами часто буває складно, а особливо тим, хто до них не звик. Наприклад, під час участі в благодійному марафоні, Анатолію Анатолічу довелось зафіксувати волосся спеціальною пов’язкою, аби локони не заважали під час бігу. Варто зазначити, що телеведучому без сумнівів пасує нова стрижка. Більш того, тепер він зможе експериментувати з зачісками.

Український телеведучий підібрав волосся, аби під час бігу воно не заважало і не лізло в очі
Український телеведучий підібрав волосся, аби під час бігу воно не заважало і не лізло в очі

Головний тренд сезону

Цього року боб каре стала головним трендом серед усіх можливих зачісок. Люди обирають саме таку стрижку, адже вона зручна, не додає зайвих турбот та ефектно виглядає. Існує декілька варіантів стрижки боб каре, проте ледве не кожен із них можна вважати універсальною зачіскою, за якою йдуть до перукарні, коли хочеться щось змінити.

Сміливі експерименти зі зовнішністю сьогодні не просто цінуються серед людей, але і користуються неабиякою популярністю. Не лише Анатолій Анатоліч вирішив слідувати трендам. Так, зачіску боб каре також свого часу зробила Олена Кравець. Зараз зірка вже відростила волосся, проте випадок актриси належить до типу “добре з будь-якою стрижкою”.

Олена Кравець в минулому також мала трендову зачіску
Олена Кравець в минулому також мала трендову зачіску

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!